reklama
Mimi9065
Fanka BB :)
Ja mam w Katowicach na 5go maja, nic mi Pani przez telefon nie mówiła o możliwości zabrania tatusia, we wtorek mam wizytę u mnie kontrolną, jak bd wszystko ok to dzwonię od razu do Gyncentrum żeby się dowiedzieć ew. Zapisać do lekarza zeby wejść z przyszłym tatą
Mam pytanie do dziewczyn, które maja umówione prenatalne w Gyncentrum Katowice. Widzę, że jest Was mnóstwo [emoji16] Czy macie pewność, że wejdziecie na badanie z mężami/parterami ?
Wiem, że klinika wpuszcza partnerów. Ale oni mają politykę, że o tym decyduje ostatecznie lekarz. No więc do kogo się zapisałyście, do jakiego lekarza? I czy macie jakieś info, że ten konkretny lekarz wpuści Waszych mężów/ partnerów ? Może jakieś info od koleżanek ??[emoji16]
Kto planuje dopłacić za nagrany filmik z badań na pendrive?
Ja się zapisałam do innej kliniki na 20 kwietnia. Ale tam z góry mówią, że nie wpuszczają mężów. Jeszcze tak gdybam czy nie zmienić na Gyncentrum [emoji848] jednak wolałabym zostać tu gdzie jestem. No chyba, że połówek by mógł uczestniczyć w badaniu i bym miała gwarancje [emoji848]
Filmik na pendrive kosztuje tutaj 100 zł i raczej weźmiemy. W końcu to pamiątka na całe życie
Agugu123
u mnie nie puścił tylko pokazał jak biję mowil ze za malutkieW kwestii serduszka to uważam, że lekarz jest mądrzejszy niz ja i jeśli uznał, że puści to wiedział co robi.
Zwłaszcza, że w większości przypadków kobietę ten dźwięk uspokaja, a ten spokój jest nam bardzo potrzebny.
Kiedyś nasze mamy długo o ciążach nie wiedziały, nie unikały tak wszystkich zagrożeń, nie jedna pewnie miala rtg bo jeszcze o ciąży nie wiedział i rodziły zdrowe dzieci.
Ja słyszałam serduszko i uspokoiło mnie to niesamowicie [emoji7][emoji3590]
Mimi9065
A na kiedy jesteś zapisana?
Aaa i z tego co kojarzę jestem umówiona do Pani Doktor
dr n. med. Wioletta Rozmus-Warcholińska [emoji3526]
U mnie puściła bo byłam na wizycie po plamieniach i stres lvl hard, a jak usłyszałam to cudo na 2 sekundy to od razu po stresie.
Ustały wszystkie bóle itp
u mnie nie puścił tylko pokazał jak biję mowil ze za malutkie
Caro666
Tez mam upławy i to takie troszkę większeDziewczyny witam się w 6+0 piersi pobolewają momentami dość mocno także cieszę się niezmiernie myślę ze za tydzień odważę się na wizytę Zastanawiają mnie tylko wodniste upławy co prawda jest ich niewiele nie maja koloru ani zapachu. Wczoraj skończyłam brać lacovaginal lekarz mi zalecił po posiewie więc jeśli nie dał antybiotyk to zakładam ze nic poważnego nie wyszło. Ale kazał się obserwować a wiadomo ze jak człowiek sie bacznie obserwuje to wtedy wszystko wydaje sie bardziej więc jak coś lekko mnie zaswędzi to juz się zastanawiam czy do niego dzwonić. Eh macie jakieś upławy czy całkiem suchość?
Agugu123
rozumiem ja poszła do niego dzien po wizycie jak nic nie bylo widać tylko pecherzyk ciążowy i mnie to przeraziło a poszłam na drugi dzień prywatnie i była dzidzia z bijącym serduszkiem tylko wtedy pokazał ale też bardzo mnie sam widok uspokoił . Co lekarz to inne podejście ale pamiętam z poprzednich ciaz ze włączali odrazu dźwięk teraz widocznie się zmieniłoU mnie puściła bo byłam na wizycie po plamieniach i stres lvl hard, a jak usłyszałam to cudo na 2 sekundy to od razu po stresie.
Jotka_
Witam sie w 7t3d juz z pracy. Podobno dzie mozemy wyjść wczesniej.. zatem mam nadzieje ze ogarne prace jakos znośnie i o 15 bede mogla sobie isc . Zrobie jakies szybkie zakupy i juz bie bede musiala sie krecic jutro .. trztnam kciuki za wszystkie wizyty dziesiejsze! @torri90 za Ciebie szczególnie:* bo widzialam ze pisalas ze ja masz dzisiaj napewno!
Powiem wam ze nie moge sie juz doczekac wolneg . Jutro zrobie z synem jakieś kurczakowe dekoracje i będzie pięknie
Powiem wam ze nie moge sie juz doczekac wolneg . Jutro zrobie z synem jakieś kurczakowe dekoracje i będzie pięknie
I tak trzeba żyć! Hahaha wszystko dla ludzi ale bez szaleństw
Ja mam. Odżywiam się zdrowo, kontroluje kalorie ale np. dzisiaj zeżarłam kawał sernika z rodzynkami?
Czy mam wyrzuty? Nieeee
Wszystko w granicach normy nie można traktować jako kategoryczny zakaz. Jesteśmy tylko ludźmi [emoji846]
reklama