Mag...
Fanka BB :)
jupiiii cudne wieści!!! Cieszę sieU nas dziś USG skorygowane do 6+4, tętno 136, dzidzia ma się dobrze i wychodzimy do domku!! [emoji3059][emoji4][emoji4][emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jupiiii cudne wieści!!! Cieszę sieU nas dziś USG skorygowane do 6+4, tętno 136, dzidzia ma się dobrze i wychodzimy do domku!! [emoji3059][emoji4][emoji4][emoji4]
Biedna, współczuję naprawdęPrzeziębienie, leje mi się z nosa i z oczu, najgorszy jest ten zatkany nos non stop, niczym go nie mogę odetkać...
dziewczyny pisały ze miały ja nie miałam później dostałam obecnie nie mam ale pewnie to sie zmieniDziewczyny witam się w 6+0 piersi pobolewają momentami dość mocno także cieszę się niezmiernie myślę ze za tydzień odważę się na wizytę Zastanawiają mnie tylko wodniste upławy co prawda jest ich niewiele nie maja koloru ani zapachu. Wczoraj skończyłam brać lacovaginal lekarz mi zalecił po posiewie więc jeśli nie dał antybiotyk to zakładam ze nic poważnego nie wyszło. Ale kazał się obserwować a wiadomo ze jak człowiek sie bacznie obserwuje to wtedy wszystko wydaje sie bardziej więc jak coś lekko mnie zaswędzi to juz się zastanawiam czy do niego dzwonić. Eh macie jakieś upławy czy całkiem suchość?
a coś kojarzę ze baralam ten mam dha premium. Zmieniłaś teraz? Kurcze też wolę coś lepszego. Mogłabyś cyknąć fotkę tych witamin może zmienię. To wszystko razem lykasz? A dha?A co do supli to mam wszystko osobno: wit B12, B6, folian, D3, jod.
Biorę witaminy metylowane, a nie syntetyczne. A gotowej mieszanki metylowanej nie ma dla ciężarnych więc mam dawki supli dobrane do poziomów witamin.
16/04A na kiedy jesteś zapisana?
dziękuję uspokoilas mnie tym. Możliwe że dlatego tak zrobiłam. Jak poszłam do niej powiedziałam że pewnie będzie źle więc od razu kazała mi sie klasc dopiero po wszystkim zaczęłyśmy rozmawiać.
Jak się dziś czujesz?
łooo szalejesz. Ja wczoraj miałam. Intensywny dzień. Aż w nocy brzuch mnie bolał dzisiaj robię aż nic. Mąż mówił że wróci z pracy to posprząta w domu. Obiad mam z wczoraj także leżęWitam się w 6t i 3 dzień w dobrym humorku i dalej bez objawów
Dzisiaj kończę sprzątanie a jutro zamierzam robić ciasta
u mnie ok. Pewnie jak zjem śniadanie to zrobi mi się niedobrze... To mnie najbardziej wku... ciągle mi niedobrze jem albo bułkę z masłem albo z szynka. Wczoraj poszalalam z zupka amino także dieta ku.. Idealna.Dziś czuję się dobrze, w sumie od tej wizyty w środę jest lepiej.
Jestem dużo spokojniejsza, w sumie nie mam żadnych objawów, ani mdłości ani cycki juz za mocno nie bolą [emoji2296]
A jak u Ciebie?
I od razu lepiej po tej wiadomości tak, faktycznie brak plamienia to powód do radościzbity piesku rozwesel się!!! Już nie plamisz czy to nie powód do radości? Jakby to było coś złego plamienie by się nasiliło i stało się krwawieniem. Basiu zobacz tu co druga z nas plamila jest ok