Dobra dzień dobry dziewuchy [emoji869]
Macie tak że jak myślicie o świętach to ręce i cycki opadają. Mój wymyśla jakieś żurki, ciasta, sałatki a ja patrzę na niego jak na debi......
Nie mam zamiaru stać godzinami w kuchni. Faceci to jednak inny stan umysłu. Witam się z energią chyba to dzięki pięknej pogodzie, ale ciut apetytu brak.
Mam nadzieję że u Was zapowiada się również dobry dzień z nowymi celami i możliwościami.
@Amaleta co do młodych osób ja mam takie zdanie że ten mniej doświadczony musi ciężej i dokładniej zapracować sobie na szacunek, podziw i opinie więc możliwe że będzie chciała się wykazać. Dodam od siebie że osoby bez doświadczenia młode mogą zauważyć to co starszy lekarz przez rutynę, zmęczenie i wypalenie zawodem może nie dostrzec. Warto dać szansę dziewczynie. Zwłaszcza jak pisałaś że zawsze można zmienić na kogoś innego.
Na temat szczepionek nie wypowiem się ponieważ, to jest jak z religią, polityką i dupą każdy ma własną.
Co do segregatorów ja robię własne. Wklejam naklejki, wpisuje wiersze, cytaty z piosenek, jeśli jakąś ważna data to wpisuje, wklejam urywki badań, czasami wrzucam koniczynę,, papierek po cukierku. Znajdę z poprzedniej ciąży i Wam pokażę. Jest taki mój, oryginalny (vintage)