Ruda1993
Fanka BB :)
Ja tez w czwartekJa tak samo w czwartek wizytuje mam nadzieję że szybko zleci czas do czwartku dzisiaj 10t1d według ostatniego usg. Ostatnio bobo miał 1.89cm
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez w czwartekJa tak samo w czwartek wizytuje mam nadzieję że szybko zleci czas do czwartku dzisiaj 10t1d według ostatniego usg. Ostatnio bobo miał 1.89cm
A kiedy masz wizyte? Mam nadzieje, ze wszystko bedzie w porzadku, nie martw sieDziewczyny umieram dzisiaj z nerwow piersi znacznie mniej bolą brzuch w ogóle nawet nie obudziłam się tak wcześnie jak zawsze. Bylam na becie niby przyrost w normie od 17.03 do dzisiaj średni dwudniowy przyrost okolo 114% ale nie wiem czy w takim odstepie czasu wynik jest miarodajny. Temperature mierzyłam 37,5 stopnia. Ale i tak mnie to nie uspokoiło. Żałuję ze zrobilam ta bete w glowie mi sie jakoś ubzdurało ze bedzie wiecej bo pierwsze badanie na początku mialam przyrost okolo 200%. Trzęsę sie ze stresu jak osika. Nawet zaczęłam sprzątać w domu z tych nerwów i nie czuje sie tak zmęczona jak zawsze przez ta stratę na początku roku chyba nie zaznam spokoju nawet jeśli wszystko będzie okej
Za około 2 tygodnie kazał mi przyjść. Z jednej strony tyle czekać ale z drugiej jak pójdę wczesniej i bedzie sam pęcherzyk to tylko dodatkowy stresA kiedy masz wizyte? Mam nadzieje, ze wszystko bedzie w porzadku, nie martw sie
Temperatura w ciąży skacze ze względu na wzrost hormonów (głównie progesteronu) i zwiększenie metabolizmu. Nie dzieje się nic złego jeśli jest normalnaO co chodzi z tą temperaturą? Że w ciąży jest wyższa, a jak ktoś ma normalna to coś złego się dzieje czy co?
ja też nie wiem. Co prawda zawsze miałam trochę nizsza niz normalnie ale teraz mierzą przy każdej wizycie w przychodni o w 6 tyg mialam 34,5 a w 8 36.5O co chodzi z tą temperaturą? Że w ciąży jest wyższa, a jak ktoś ma normalna to coś złego się dzieje czy co?