mamaNadii2
Fanka BB :)
Jest dzidziol serducho bije termin z usg dokładny 5 listopad i taki wpisany w książeczkę ciąży
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
JJa sobie już kupiłam ogromne majtki aż po cycki bo w normalnych mnie jakoś brzuch boli. Po domu chodzę w leginsach a ogólnie śmigam w sukienkach
Dolej sobie troszke soku ktory lubiszJakie macie patenty na picie wody? Generalnie pije zdecydowanie za mało, czasem szklanka wody to jest maks :/
Aplikacje nie pomagają, smaku zwykłej mineralnej nie lubię, po gazowanej mam teraz wzdęcia :d
Może i u mnie się ruszyWitam w gronie wysokich kobitek ja mam 179 cm i ważyłam 52 kg ... teraz już 53 kg pomimo mdłości waga trochę ruszyła w górę
Aż tak was boli brzuch ze nospe bierzecie? Ja biorę tylko acard i kwas foliowy nie mam mocnych bólów brzucha a gdybym miała to pewnie tez bym nie brała .Kurcze teraz ciągle myślę o tej no-spie Lekarz kazał brać 3x1
W żadnej ciąży nie brałam chyba,że pod koniec poprzedniej się zdążyło raz czy dwa. Nie wiem teraz czy to jest jakoś bardzo konieczne, szczególnie w takiej ilości. Biorę duphaston i acard. Mysliscie, że mogę odpuścić tą no-spe zeby chociaż zobaczyć czy dalej tak boli?
Jeśli cię bardzo nie boli ja bym nie brała może jesteś w stanie wytrzymać bezAż tak was boli brzuch ze nospe bierzecie? Ja biorę tylko acard i kwas foliowy nie mam mocnych bólów brzucha a gdybym miała to pewnie tez bym nie brała .
Ooo właśnie! Siedzę w domu i też mam wrażenie, że się wykoncze dziękuję za słowa otuchy. Też mam taką nadzieję. 3 tyg. Temu też miałam bliski kontakt z kimś z covidem i się nie zaraziłam.Doskonale Cie rozumiem, dzisiaj czuję się jakbym miała się wykończyć, a zostałam w domu i odpoczywałam cały dzień.
Jeśli chodzi o covida, to nie martw się, nie musiałaś się zarazić. Mieszkam z rodzicami, którzy właśnie skończyli chorować a ja się nie zaraziłam
No początek był różny, czułam ciągle ból jak na okres. Raz mocniej, raz mniej. W poprzedniej tak mnie nie bolał. Teraz już jest spoko i boli tylko jak mam wzdęcia i gazy. Z tym, że łykałam te tabletki to zapewne coś dawały. Na razie nie będę brać i zobaczymy jaki ten ból będzieJeśli cię bardzo nie boli ja bym nie brała może jesteś w stanie wytrzymać bez