reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

Ooo właśnie! Siedzę w domu i też mam wrażenie, że się wykoncze 😅 dziękuję za słowa otuchy. Też mam taką nadzieję. 3 tyg. Temu też miałam bliski kontakt z kimś z covidem i się nie zaraziłam.
Jak sobie pomyślę, że tak do końca 1 trymestru to się zastanawiam czy dam radę, a jak się nie skończy? :( to też damy radę :) baby są silne 💪

reklama
Hej dziewczyny 😉 Pisze bo sie zmartwilam....dzisiaj bardzo źle się czuje mdli mnie i wogole nie do życia😞😞 Teraz poszlam do toalety i zauwaylam na wkladce lekkie brązowawe plamienie czy to cos powaznego?? Jestem w 6t5d poszlabym jutro do lekarza ale jestem na kwarantannie bo mam covida i do soboty nie mogę wyjść z domu😞 Zastanawiam się czy mam się martwić czy to się zdarza i to nic poważnego? Umowie sie chociazby prywatnie ale w przyszlym tygodniu jak juz bede mogla wyjsc z domu ale chyba oszaleje z niepewności

Jak sobie pomyślę, że tak do końca 1 trymestru to się zastanawiam czy dam radę, a jak się nie skończy? :( to też damy radę :) baby są silne 💪
Oj tam są silne! Wiadomo są lepsze i gorsze dni. Trzeba się cieszyć z tych lepszych momentów.
Mój mąż pojechał po zapiekanki i frytki. Jak cały dzień mi było niedobrze bo innym jedzeniu to zapiekanka i frytki były wybawieniem 😅

Oj tam są silne! Wiadomo są lepsze i gorsze dni. Trzeba się cieszyć z tych lepszych momentów.
Mój mąż pojechał po zapiekanki i frytki. Jak cały dzień mi było niedobrze bo innym jedzeniu to zapiekanka i frytki były wybawieniem 😅
Zazdroszczę 😂 chciałabym mieć ochotę na cokolwiek 😭 a tak wpycham w siebie chleb z masłem, bo nic innego nie mogę patrzeć. A jak zrobiłam młodej kolację to zaniosłam do mamy, żeby jej dała bo tak smierdzialo..
Także zjedz za mnie też! :)

My przejmujemy na 10 dni psa nieteściów bo dziś dostali wynik dodatni. Widzieliśmy się z nimi 10dni temu więc jestem raczej spokojna. Ale psa wrzucę do wanny [emoji16]
Będę mieć motywację do spacerów [emoji16]

Zazdroszczę 😂 chciałabym mieć ochotę na cokolwiek 😭 a tak wpycham w siebie chleb z masłem, bo nic innego nie mogę patrzeć. A jak zrobiłam młodej kolację to zaniosłam do mamy, żeby jej dała bo tak smierdzialo..
Także zjedz za mnie też! :)
Powiem Ci, że ja już byłam bliska desperacji z jedzeniem... W ogóle lubię jeść i gotować, a tutaj otwieram lodówkę i nie mam ochoty na nic. Mam nadzieję, że nie będę żyła tylko na zapiekankach i frytkach 😅
A na jakąś zachciankę nie masz ochoty? Przynajmniej trochę morale podnieść

Hej dziewczyny 😉 Pisze bo sie zmartwilam....dzisiaj bardzo źle się czuje mdli mnie i wogole nie do życia😞😞 Teraz poszlam do toalety i zauwaylam na wkladce lekkie brązowawe plamienie czy to cos powaznego?? Jestem w 6t5d poszlabym jutro do lekarza ale jestem na kwarantannie bo mam covida i do soboty nie mogę wyjść z domu😞 Zastanawiam się czy mam się martwić czy to się zdarza i to nic poważnego? Umowie sie chociazby prywatnie ale w przyszlym tygodniu jak juz bede mogla wyjsc z domu ale chyba oszaleje z niepewności
Kochana. Uspokoj głowę. Plamienia na poczatku sie zdarzaja. Jutro na spokojnie zadzwon do lekarza i powiedz ze jestes w ciąży i plamisz.. przepisze Ci luteinę lup duphatson. Ktos napewno wam dostarcza na kwarantannie zakupy więc moze pomoze z wykupem recepty. Spokojnie wszystko bedzie ok :*

reklama
Kurcze teraz ciągle myślę o tej no-spie Lekarz kazał brać 3x1
W żadnej ciąży nie brałam chyba,że pod koniec poprzedniej się zdążyło raz czy dwa. Nie wiem teraz czy to jest jakoś bardzo konieczne, szczególnie w takiej ilości. Biorę duphaston i acard. Mysliscie, że mogę odpuścić tą no-spe zeby chociaż zobaczyć czy dalej tak boli?
ona działa tylko roskurczowo więc możesz nie wziąć a jak złapie Cię bol to wtedy lykniesz. Ale nie ma też się jej co bać 😘😘😘

Do góry