reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2021

Ooo właśnie! Siedzę w domu i też mam wrażenie, że się wykoncze 😅 dziękuję za słowa otuchy. Też mam taką nadzieję. 3 tyg. Temu też miałam bliski kontakt z kimś z covidem i się nie zaraziłam.
Jak sobie pomyślę, że tak do końca 1 trymestru to się zastanawiam czy dam radę, a jak się nie skończy? :( to też damy radę :) baby są silne 💪

reklama
Hej dziewczyny 😉 Pisze bo sie zmartwilam....dzisiaj bardzo źle się czuje mdli mnie i wogole nie do życia😞😞 Teraz poszlam do toalety i zauwaylam na wkladce lekkie brązowawe plamienie czy to cos powaznego?? Jestem w 6t5d poszlabym jutro do lekarza ale jestem na kwarantannie bo mam covida i do soboty nie mogę wyjść z domu😞 Zastanawiam się czy mam się martwić czy to się zdarza i to nic poważnego? Umowie sie chociazby prywatnie ale w przyszlym tygodniu jak juz bede mogla wyjsc z domu ale chyba oszaleje z niepewności

Jak sobie pomyślę, że tak do końca 1 trymestru to się zastanawiam czy dam radę, a jak się nie skończy? :( to też damy radę :) baby są silne 💪
Oj tam są silne! Wiadomo są lepsze i gorsze dni. Trzeba się cieszyć z tych lepszych momentów.
Mój mąż pojechał po zapiekanki i frytki. Jak cały dzień mi było niedobrze bo innym jedzeniu to zapiekanka i frytki były wybawieniem 😅

Oj tam są silne! Wiadomo są lepsze i gorsze dni. Trzeba się cieszyć z tych lepszych momentów.
Mój mąż pojechał po zapiekanki i frytki. Jak cały dzień mi było niedobrze bo innym jedzeniu to zapiekanka i frytki były wybawieniem 😅
Zazdroszczę 😂 chciałabym mieć ochotę na cokolwiek 😭 a tak wpycham w siebie chleb z masłem, bo nic innego nie mogę patrzeć. A jak zrobiłam młodej kolację to zaniosłam do mamy, żeby jej dała bo tak smierdzialo..
Także zjedz za mnie też! :)

My przejmujemy na 10 dni psa nieteściów bo dziś dostali wynik dodatni. Widzieliśmy się z nimi 10dni temu więc jestem raczej spokojna. Ale psa wrzucę do wanny [emoji16]
Będę mieć motywację do spacerów [emoji16]

Zazdroszczę 😂 chciałabym mieć ochotę na cokolwiek 😭 a tak wpycham w siebie chleb z masłem, bo nic innego nie mogę patrzeć. A jak zrobiłam młodej kolację to zaniosłam do mamy, żeby jej dała bo tak smierdzialo..
Także zjedz za mnie też! :)
Powiem Ci, że ja już byłam bliska desperacji z jedzeniem... W ogóle lubię jeść i gotować, a tutaj otwieram lodówkę i nie mam ochoty na nic. Mam nadzieję, że nie będę żyła tylko na zapiekankach i frytkach 😅
A na jakąś zachciankę nie masz ochoty? Przynajmniej trochę morale podnieść

Hej dziewczyny 😉 Pisze bo sie zmartwilam....dzisiaj bardzo źle się czuje mdli mnie i wogole nie do życia😞😞 Teraz poszlam do toalety i zauwaylam na wkladce lekkie brązowawe plamienie czy to cos powaznego?? Jestem w 6t5d poszlabym jutro do lekarza ale jestem na kwarantannie bo mam covida i do soboty nie mogę wyjść z domu😞 Zastanawiam się czy mam się martwić czy to się zdarza i to nic poważnego? Umowie sie chociazby prywatnie ale w przyszlym tygodniu jak juz bede mogla wyjsc z domu ale chyba oszaleje z niepewności
Kochana. Uspokoj głowę. Plamienia na poczatku sie zdarzaja. Jutro na spokojnie zadzwon do lekarza i powiedz ze jestes w ciąży i plamisz.. przepisze Ci luteinę lup duphatson. Ktos napewno wam dostarcza na kwarantannie zakupy więc moze pomoze z wykupem recepty. Spokojnie wszystko bedzie ok :*

reklama
Kurcze teraz ciągle myślę o tej no-spie Lekarz kazał brać 3x1
W żadnej ciąży nie brałam chyba,że pod koniec poprzedniej się zdążyło raz czy dwa. Nie wiem teraz czy to jest jakoś bardzo konieczne, szczególnie w takiej ilości. Biorę duphaston i acard. Mysliscie, że mogę odpuścić tą no-spe zeby chociaż zobaczyć czy dalej tak boli?
ona działa tylko roskurczowo więc możesz nie wziąć a jak złapie Cię bol to wtedy lykniesz. Ale nie ma też się jej co bać 😘😘😘

Do góry