reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

Hej dziewczyny 😉 Pisze bo sie zmartwilam....dzisiaj bardzo źle się czuje mdli mnie i wogole nie do życia😞😞 Teraz poszlam do toalety i zauwaylam na wkladce lekkie brązowawe plamienie czy to cos powaznego?? Jestem w 6t5d poszlabym jutro do lekarza ale jestem na kwarantannie bo mam covida i do soboty nie mogę wyjść z domu😞 Zastanawiam się czy mam się martwić czy to się zdarza i to nic poważnego? Umowie sie chociazby prywatnie ale w przyszlym tygodniu jak juz bede mogla wyjsc z domu ale chyba oszaleje z niepewności
zawsze możesz zadzwonić do lekarza może przepisze duphaston ja miałam w pierwszej ciąży coś między 7 a 8 tyg właśnie brązowe plemienia bardziej takie brudzenie przy podcieraniu. Brałam leki przez jakis czas i już siennie powtórzyło. Obserwuj się jak będzie tego więcej i pojawi się żywa krew dzwon nawet po karetkę albo na Izbę powiedziec jaka syt

reklama
Ja ostatnia misiaczka 24 styczeń wiem o ciąży od 6 dni test pozytywny później skontrolowałam bthc przyrost. Pięknie przyrasta. Z racji moim dwóch poronień i trabofili jestem na clexsane od 23dnia cyklu. Na razie apka termin pokazuje mi na 31 październik ale jeśli będzie wszystko dobrze pewnie będzie to początek listopada 🙂
Ja mam wszystko identycznie 24 styczeń ostania miesiączka 😅

No to elegancko nosisz w sobie najprawdziwszy cud! 😍😍😍 Nie obraz sie ,ale uwazam że jesteś niezwykłe odważną i dzielną mamą! Twoje dzieciatko juz jest dla mnie cudowna istotką! nie doczytalam wczesniej , umknelo mi poprostu , że mialas IV wybacz. Wybacz, mi bezposredniiść, ale to jest dla mnie tak niesamowite! Trzymamza was kciuki! ❤️❤️❤️

reklama
Ja mam dziś gazy okropne, strasznie mnie boli podbrzusze właśnie i już sama nie wiem co jest [emoji19] espumisan można brać?
No początek był różny, czułam ciągle ból jak na okres. Raz mocniej, raz mniej. W poprzedniej tak mnie nie bolał. Teraz już jest spoko i boli tylko jak mam wzdęcia i gazy. Z tym, że łykałam te tabletki to zapewne coś dawały. Na razie nie będę brać i zobaczymy jaki ten ból będzie [emoji849]

Do góry