reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2021

Hej dziewczyny 😉 Pisze bo sie zmartwilam....dzisiaj bardzo źle się czuje mdli mnie i wogole nie do życia😞😞 Teraz poszlam do toalety i zauwaylam na wkladce lekkie brązowawe plamienie czy to cos powaznego?? Jestem w 6t5d poszlabym jutro do lekarza ale jestem na kwarantannie bo mam covida i do soboty nie mogę wyjść z domu😞 Zastanawiam się czy mam się martwić czy to się zdarza i to nic poważnego? Umowie sie chociazby prywatnie ale w przyszlym tygodniu jak juz bede mogla wyjsc z domu ale chyba oszaleje z niepewności
zawsze możesz zadzwonić do lekarza może przepisze duphaston ja miałam w pierwszej ciąży coś między 7 a 8 tyg właśnie brązowe plemienia bardziej takie brudzenie przy podcieraniu. Brałam leki przez jakis czas i już siennie powtórzyło. Obserwuj się jak będzie tego więcej i pojawi się żywa krew dzwon nawet po karetkę albo na Izbę powiedziec jaka syt

reklama
Ja ostatnia misiaczka 24 styczeń wiem o ciąży od 6 dni test pozytywny później skontrolowałam bthc przyrost. Pięknie przyrasta. Z racji moim dwóch poronień i trabofili jestem na clexsane od 23dnia cyklu. Na razie apka termin pokazuje mi na 31 październik ale jeśli będzie wszystko dobrze pewnie będzie to początek listopada 🙂
Ja mam wszystko identycznie 24 styczeń ostania miesiączka 😅

No to elegancko nosisz w sobie najprawdziwszy cud! 😍😍😍 Nie obraz sie ,ale uwazam że jesteś niezwykłe odważną i dzielną mamą! Twoje dzieciatko juz jest dla mnie cudowna istotką! nie doczytalam wczesniej , umknelo mi poprostu , że mialas IV wybacz. Wybacz, mi bezposredniiść, ale to jest dla mnie tak niesamowite! Trzymamza was kciuki! ❤️❤️❤️

reklama
Ja mam dziś gazy okropne, strasznie mnie boli podbrzusze właśnie i już sama nie wiem co jest [emoji19] espumisan można brać?
No początek był różny, czułam ciągle ból jak na okres. Raz mocniej, raz mniej. W poprzedniej tak mnie nie bolał. Teraz już jest spoko i boli tylko jak mam wzdęcia i gazy. Z tym, że łykałam te tabletki to zapewne coś dawały. Na razie nie będę brać i zobaczymy jaki ten ból będzie [emoji849]

Do góry