reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2021

reklama
Aaaaa mam 30 lat wiec prenatalne darmowe z powodu wieku jeszcze mnie nie obejmują wiec Pani Doktor musi mieć podpisana jakaś
Umowę dlatego mam
Skierowanie na bezpłatne badanie 😊
Jest taki program unijny dla kobiet ponizej 35 rż ze Slaska, darmowe badania prenatalne bez skierowania. Istnieje kilka placowek, ktore je wykonuja. Jakby ktos byl zainteresowany :)

Dziewczyny tak to my nigdy nie dojdziemy do konsensusu. Jedne chcą za 2 ty. Reszta teraz. Zadałam pytanie odnośnie konkretnej osoby a rozmowa zeszła kiedy ma powstać wątek. @Amaleta robi listę.Dziewczyna pisała mi że robi to w godzinach pracy. Było napisane że do soboty. Większość pominęła ten wpis i olała ten temat. Te osoby które napisały do @Amaleta że chcą na zamknięty, te będą dopisane. Jak dojdą na główny nowe to tak jak pisała @Jotka_Szczotka albo dopiszemy do nas albo otworzą swój. Jeśli któras nie chce być na zamkniętym napiszcie do @Amaleta i Was wykreśli. Jestem za tym żeby utworzyć do końca tygodnia ten cholerny zamknięty i mieć święty spokój.

Dziewczyny ja jak zwykle od strony technicznej. Liczę że każda bez wyjątku zajmie stanowisko bo dotyczy to wszystkich. Napisała dziewczyna która chce należeć do zamkniętego forum ale w ogóle tu się nie udziela i nie wita się, tylko dlatego bo należy do innych wątków na BB, a nie chce by tamte dziewczyny wiedziały o jej ciąży (na razie ) Napisała że na zamkniętym by się udzielała. Wkleję Wam jej wiadomość(za jej pozwoleniem) ale z racji że chce pozostać anonimową dopóki nie zdecydujemy - usunęłam nicka.
Jestem zdania że każda mama która będzie należeć do zamkniętego ma prawo decydować w takich sprawach. A ja chce być w porządku co do każdej z Was.
A oto jaka wiadomość dostałam - post w zdj. Wykreśliłam tylko nazwę do którego wątku należy i uciełam nicka.
Sprawdziłam nicka ostatni post z 10 marca [emoji848][emoji848]Zobacz załącznik 1251192
Moje stanowisko jest takie : powinnien być jakiś próg postów, które "przepuszcza" osoby na wątek zamknięty. Nie chodzi o posty ogólne na całym forum. Ale o aktywność w tym konkretnym temacie listopadowych mam. Żeby nie było, że ktoś się przywita, napisze dwa zdania, zgłosi, potem nie będzie udzielał i zostanie z nami na prywatnym tylko czytając 🙈
Wszystkich traktujemy równo i sprawiedliwie.

Moje stanowisko jest takie : powinnien być jakiś próg postów, które "przepuszcza" osoby na wątek zamknięty. Nie chodzi o posty ogólne na całym forum. Ale o aktywność w tym konkretnym temacie listopadowych mam. Żeby nie było, że ktoś się przywita, napisze dwa zdania, zgłosi, potem nie będzie udzielał i zostanie z nami na prywatnym tylko czytając 🙈
Wszystkich traktujemy równo i sprawiedliwie.
Popieram 👍jednak powoli się tu poznajemy, wszystkie :)

Dziewczyny tak to my nigdy nie dojdziemy do konsensusu. Jedne chcą za 2 ty. Reszta teraz. Zadałam pytanie odnośnie konkretnej osoby a rozmowa zeszła kiedy ma powstać wątek. @Amaleta robi listę.Dziewczyna pisała mi że robi to w godzinach pracy. Było napisane że do soboty. Większość pominęła ten wpis i olała ten temat. Te osoby które napisały do @Amaleta że chcą na zamknięty, te będą dopisane. Jak dojdą na główny nowe to tak jak pisała @Jotka_Szczotka albo dopiszemy do nas albo otworzą swój. Jeśli któras nie chce być na zamkniętym napiszcie do @Amaleta i Was wykreśli. Jestem za tym żeby utworzyć do końca tygodnia ten cholerny zamknięty i mieć święty spokój.
Anno tylko spokój nas uratuje;)) :*

Ps. Nie pojebalam imienia?

Wiem wiem, pamietam, że to tez Twoja Pani Doktor😁 jestem umówiona na 23/04( będę wtedy w 12 tygodniu + 4 dni ) do innej Pani Doktor w tej klinice. Z tego co zrozumiałam z skierowaniem od Dr Janosz mam badania za darmo ale Mówiła żebym się umówiła na prentalne właśnie w Angelusie.
He 😁
Uff to super, że za darmo. Bo wiem, że w Gyncentrum Katowice robią za darmo bez skierowania i tam chciałam iść. Koleżanka mi polecała lekarza, który robi długie prenatalne i wszystko ładnie tłumaczy 🙈

Ale jak dr chce gdzie indziej i jeszcze bezpłatne badania uda się złowić to trzeba tak zrobić ;)

Witam dziewczyny

Powiedzcie co o tym myślicie,dziś mam 24 dzień cyklu i bardzo swędzą mnie sutki, czasem coś zakuje w podbrzusza ale wczoraj bardzo bolał mnie dolny odcinek kręgosłupa, do tego stopnia że ciężko było wstać z łóżka, i dreszcze jakby mnie łapało przeziębienie temp. 37,2 - 36,9

W 11 dniu cyklu mieliśmy małą wpadkę z mężem,czy te objawy mogą świadczyć o ciąży?

Pozdrawiam 🙂🙂

Ja tak sb myślę, że te 2 tygodnie mozemy się poudzielac tutaj na otwartym forum, bo jeszcze parę dziewczyn może by chciało dołączyć, ale jak tu będzie glucha cisza to nas nie znajdą😉

reklama
Do góry