reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

reklama
No i cudownie[emoji3590][emoji7]
Witam
Myślałam,że według lekarza będę musiała Was opuścić ,bo tydzień temu nie było akcji serca,ale dzisiaj byłam ponownie i jest pięknie bijące serduszko.Mam dzisiaj 6+6 I termin wg lekarza 3 listopad.Takze witam listopadowe mamusie [emoji4][emoji4]

Ja tez postanowiłam zmienić od momentu kiedy moja okrzyczala mnie ze staram się o dziecko w. Czasie pandemi .
O matko. Idiotka jakaś.. dla mnie była taka nie miła ze miałam ochote cos brzydkiego jej powiedzieć.. zaczęła wymyślać żadnych badań mi nie zleciła kazała przyjść w 9tygodniu dopiero na morfologię i mocz a na powstrzymanie nic nie dała

Ile tutaj dobra się naprodukowało! ❤️
Miło się to czyta i ogląda USG z małym człowiekiem w środku.

Muszę poczytać też o tej sałacie bo często też robię sobie z niej sałatki...

Moje pierwsze bthcg 154,8 w 27 Dc. W czwartek powtórka ale jestem dobrej myśli. ❤️
Mąż się wygadał swojej mamie 😅 nie wytrzymał biedny bo już od pierwszego pozytywnego testu cały czas wybiega do przodu i o dziwo ja go muszę stopować 😅

Cześć dziewczyny dzisiaj taki słaby dzisiaj dzień mam wrażenie ze nic się dzieje nie mam żadnych objawów oby było wszyskto dobrze od czasu do czasu kłuje mnie w brzuszku.w poniedziałek wizyta u innego lekarza..oby mnie ten pokierował dobrze bo ta lekarka miałam wrażenie i doszłam do wniosku z moim ze ona mnie poprostu nie chciała i tak jak by chciała się pozbyć ze prowadzić mojej ciąży nie będzie po co, jak to trudna ciaza to po co..zbywała mnie i zle potraktowała.. dzisiaj o tym myślałam znowu. Sama mówiła po stracie ciąży ze po nowym roku się widzimy

reklama
Ja tak chodzę ;) Do jednego prywatnie bo ufam a do drugiego w ramach pakietu z pracy żeby robić badania ;)
Kartę mi założyli jedną i ja po prostu że sobą noszę od jednego do drugiego
Dziewczyny, ja robię podobnie. Pani z pakietu z pracy powiedziała, że nie chce wchodzić w kompetencje lekarza prowadzącego, ale zaprasza mnie, żeby mi przepisywać skierowania na badania.

Do góry