reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

ja mam kota kocham. Go jak moje 2dziecko tule i caluje. Prędzej zarazisz się od nieumytych owoców i warzyw niz od kota. Musiałabyś ***** z kuwety zjesc. A jak kot nie wychodzi na dwór i nie je surowego mięsa to ryzyko jest minimalne
Ja mam mini koteczka, dopiero 12 tygodni ma ❤️🥰 drugi dorosły.
ja mam i czytalam ze w zasadzie przebywanie z kotem nie jest w zaden sposob grozne.

Ja mam dwa - przestalam sprzątać kuwetę i zrzuciłam na męża ;)
Ale u nas koty ni wychodzące wiec trochę inaczej

W życiu nie ogarne cytowania dwóch postów w jednej odpowiedzi, więc tak luzakiem-
Sylwia jestem

Wydaje mi się czy jakoś rodzinnie nam się tu zrobiło 😍🥰
U mnie mały nie wychodzi i nie będzie wychodził, ale starszy wychodzi. To kot w sumie mojego partnera i tak go od początku „wychował” 🤷‍♀️
Wsysnęłam wszystkie wasze posty na raz ;)
Gratulacje
Ja miałam takie słabiutkie przed @, i to "naciagaly" dopiero godzine po. Dzisiaj 7t:p
Napewno będzie dobrze - witaj! :)
Właśnie jeszcze jest przed okresem, więc nie martwię się jasnymi.

Ale mam od czasu do czasu takie ukłucie po środku podrzusza 😕 takie, że się mimowolnie skrzywię. Nie wiem czy to jest normalne.

reklama
@mag no wszystko wróciło do normy, jedynie węch przytłumiony. Mąż już jutro wraca do pracy. Nawet nie wiesz jak się cieszę. Chłop w domu jak za długo siedzi to przyprawia tylko o ból głowy [emoji1787][emoji1787] Starsza córka tylko straciła węch. Zapobiegawczo ja jeszcze do końca tyg. zostanę w domu. Wizytę u mojej gin przesunęłam na wtorek.
A u Ciebie jak tam? Dajesz radę?
Hahah dziewczyny taki odzew (wtedy tylko Klaudia napisała no i Anie znam bo ma spoko nick;)) ale się wjebalam Milena ma rację haha nie zapamiętam[emoji33][emoji33][emoji33][emoji33]

Ooo ale są 2 Klaudie.

Martwię się co u Violet plamila i teraz się nie odzywa. Kochana napisz jak czytasz mam nadzieję że jest ok.

@Ces Wy już lepiej się czujecie?

Aniu z tymi salatkami to któraś pisała ze tam dużo tych bakterii i nawet mycie nic nie daje

A co myślicie o tym? Slyszalyscie? Może któraś bierze? Nie wiek czy zmieniac czy zostawiac

Załączniki

• 7ea4ad06-7f3f-48e5-aa21-45f1e28d478b.jpg
    7ea4ad06-7f3f-48e5-aa21-45f1e28d478b.jpg
    55,4 KB · Wyświetleń: 41
Hej Agnieszka🙂 ja do tej pory baralam tylko kwas foliowy ale kupiłam sobie MAMA DHA. Któraś z was bierze? Czy naprwno trzeba brać po 2 tabletki dziennie? bo mnie aż to zdziwiło
ooo dopiero doczytałam właśnie wrzuciłam zdj chyba bierzemy to samo. Też biorę 2 tabletki dziennie jak każą;)

Ja nie biorę nic. Dopiero po wizycie jak pokażę wyniki z badań ginekolog powie mi co brać. Ale kwas foliowy jest jak najbardziej ok. Wizyta w 8 tyg. jest jak najbardziej ok. Zapewne usłyszysz już serduszko i będziesz się mniej stresować.
Nie mam żadnych problemów i schorzeń. Przynajmniej nic o nich nie wiem [emoji14]. Kwas foliowy biorę. Zastanawiam się czy może brać coś jeszcze? Macie jakieś rady?

reklama
Do góry