rossig
Fanka BB :)
NiceJesteśmy rówieśniczkamija też w listopadzie będę juz po 34 urodzinach
![]()
![Smiling face :relaxed: ☺️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/263a.png)
![Grinning face with sweat :sweat_smile: 😅](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f605.png)
Bo jak tak to może się znamy w realu ha ha.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
NiceJesteśmy rówieśniczkamija też w listopadzie będę juz po 34 urodzinach
![]()
MieszkamNiceA to Ty mieszkasz w Bytomiu? Czy mi się źle zapamiętało i coś pomieszałam?
Bo jak tak to może się znamy w realu ha ha.
my oprozniamy mieszkanie mojego meza, bo w koncu sie spezedalo (1,5 roku z poprzednim agentem i 4 dni z nowym).. mam troche pudel z ksiazkami (w koncu mamy regal) itp. U nas na polnocy dzis jest odwilz i deszcz, w zeszlym tygodniu bylo -20C i przez dwa dni slabe warunki do jazdy (masa wypadkow). Summa summarum siedzimy w domu i wijemy gniazdo.Co dziewczyny dziś będziecie porabiać?![]()
Ja standardowo leżeć![]()
Połówek kupił wczoraj na targu owocki. Pierwszy raz w tym roku zjadłam truskawkipachną obłędnie
![]()
Zobacz załącznik 1248171
Dokładnie Szombierki, do jakiego gina chodzisz tak wlasciwie?He tak mi się wydawałono to super
![]()
Hej Dziewczynki ja dalej u rodzicówjutro wracamy ale moja mama jedzie z nami bo we wtorek mam lekarza z synkiem i mama pojedzie ze mną bo mąż nie może:/ brzuch raz boli raz nie. W poniedziałek mam dostać planowo miesiączkę i nie ukrywam że mam mega stresa oby nie przyszła [emoji3525][emoji53][emoji36][emoji34][emoji35]
Miłej niedzieli
A ja w środę ale testy są pozytywne . Jutro kupię jeszcze innej firmy na wszelki wypadekHej Dziewczynki ja dalej u rodzicówjutro wracamy ale moja mama jedzie z nami bo we wtorek mam lekarza z synkiem i mama pojedzie ze mną bo mąż nie może:/ brzuch raz boli raz nie. W poniedziałek mam dostać planowo miesiączkę i nie ukrywam że mam mega stresa oby nie przyszła
Miłej niedzieli