reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2021

reklama
Co dziewczyny dziś będziecie porabiać? ☺️
Ja standardowo leżeć 😅
Połówek kupił wczoraj na targu owocki. Pierwszy raz w tym roku zjadłam truskawki 😍 pachną obłędnie 😋😋😁

Zobacz załącznik 1248171
my oprozniamy mieszkanie mojego meza, bo w koncu sie spezedalo (1,5 roku z poprzednim agentem i 4 dni z nowym).. mam troche pudel z ksiazkami (w koncu mamy regal) itp. U nas na polnocy dzis jest odwilz i deszcz, w zeszlym tygodniu bylo -20C i przez dwa dni slabe warunki do jazdy (masa wypadkow). Summa summarum siedzimy w domu i wijemy gniazdo.
Zaczelismy tez robic powoli liste rzeczy ktore musimy zmienic zeby przygotowac sie na nowa sytuacje (lacznie z domowymi finansami) i wyszedl nam nowy samochod 😂.

Dzień dobry [emoji16] u mnie za oknem pogoda zmienna. Najważniejsze że humor dopisuje.
Póki co jeszcze nie powiedziałam mojemu niemezowi. Żyje sobie chłopina w błogiej nieświadomości.
Musiałam sobie to trochę sama w głowie poukładać. Dziś pewnie mu w końcu się dowie. Super dzień się zapowiada [emoji16]

Hej Dziewczynki ja dalej u rodziców;) jutro wracamy ale moja mama jedzie z nami bo we wtorek mam lekarza z synkiem i mama pojedzie ze mną bo mąż nie może:/ brzuch raz boli raz nie. W poniedziałek mam dostać planowo miesiączkę i nie ukrywam że mam mega stresa oby nie przyszła ☹️😕😤😠😡
Miłej niedzieli

Ja dzisiaj zaszalałam (mam IO wiec ostatnio chleb tostowy jadłam chyba na rok temu) i na śniadanie były tosty francuskie z awokado, serem i szynką, do tego jajka w koszulce i kawa :) pierwsze 10 minut czysta błogość a teraz mam takie mdłości że masakra :d

U mnie w teorii miesiączka miała być między sobota a poniedziałkiem. Bo ten cykl przez to że byłam chora trochę mi się zaburzył.
Wierzę że będzie dobrze i [emoji205] jeszcze długo nas nie nawiedzi [emoji1696][emoji123]
Hej Dziewczynki ja dalej u rodziców;) jutro wracamy ale moja mama jedzie z nami bo we wtorek mam lekarza z synkiem i mama pojedzie ze mną bo mąż nie może:/ brzuch raz boli raz nie. W poniedziałek mam dostać planowo miesiączkę i nie ukrywam że mam mega stresa oby nie przyszła [emoji3525][emoji53][emoji36][emoji34][emoji35]
Miłej niedzieli

reklama
Hej Dziewczynki ja dalej u rodziców;) jutro wracamy ale moja mama jedzie z nami bo we wtorek mam lekarza z synkiem i mama pojedzie ze mną bo mąż nie może:/ brzuch raz boli raz nie. W poniedziałek mam dostać planowo miesiączkę i nie ukrywam że mam mega stresa oby nie przyszła ☹️😕😤😠😡
Miłej niedzieli
A ja w środę ale testy są pozytywne . Jutro kupię jeszcze innej firmy na wszelki wypadek

Do góry