reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

reklama
Macie może jakiś sposób na mdłości? Jak tylko wstanę to mnie tak skręca, że nie mogę. Nie mam pojęcia jak wytrzymam jutro w pracy :(

Macie może jakiś sposób na mdłości? Jak tylko wstanę to mnie tak skręca, że nie mogę. Nie mam pojęcia jak wytrzymam jutro w pracy :(
Mi pomagały migdały w poprzedniej ciąży.

Ja tylko na chwilę.
Mieliśmy nieplanowana wizytę u gina bo zaczęłam plamić. W 5t4d serduszka nie było jeszcze widać, jutro mamy kolejna wizytę. Ale mam wrażenie że plamie coraz bardziej na czerwono także zobaczymy co to z tego bedzie

Ja tylko na chwilę.
Mieliśmy nieplanowana wizytę u gina bo zaczęłam plamić. W 5t4d serduszka nie było jeszcze widać, jutro mamy kolejna wizytę. Ale mam wrażenie że plamie coraz bardziej na czerwono także zobaczymy co to z tego bedzie
trzymam kciuki!

Hej dziewczyny, jestem aktualnie 7+2, termin mam na 29.10 lekarz twierdzi, że może później, dokładnie wyjdzie na prenatalnych 12.04 :)
Pozwólcie, że na przycupnę na Waszej grupie, no bo tak naprawdę to nie wiem, czy będzie mi dane być mamą październikową czy listopadową. 😂

Dokładnie Szombierki, do jakiego gina chodzisz tak wlasciwie?

Ja tylko na chwilę.
Kurczę a obecnie który tydzień? Baaardzo dużej ilości dziewczyn trafiają się plamienia wiec na razie staraj się nie przejmować. Będzie dobrze!

Ja tylko na chwilę.
ojej trzymam kciuki kochana! A oprócz plemienia jakieś boke masz czy cos? I daj znać jutro koniecznie.

Jutro będzie stresujący dzień na forum! Poproszę same super wieści!!!

Ja tylko na chwilę.
Ja miałam mini plamienie po spacerze, później dziwny śluz w okolicach terminu kolejnej miesiączki. Wystraszona poszłam zbadać progesteron, który jest na poziomie 78, czyli super no i do ginekologa, którzy orzekł, że pękło mi pare naszynek na szyjce.🤷🏻‍♀️ Tak czy siak dostałam luteinę dopochwową 1x1 i mam brac duża dawkę witaminy C, na uszczelnienie naczynek. Trzymam kciuki.

reklama
Niby niedziela a taka stresująca. Trzymajcie się dziewczyny. Liczę ze ten tydzień przyniesie dużo dobrych wieści dla całej grupy.

Do góry