reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2021

reklama
Macie może jakiś sposób na mdłości? Jak tylko wstanę to mnie tak skręca, że nie mogę. Nie mam pojęcia jak wytrzymam jutro w pracy :(

Macie może jakiś sposób na mdłości? Jak tylko wstanę to mnie tak skręca, że nie mogę. Nie mam pojęcia jak wytrzymam jutro w pracy :(
Mi pomagały migdały w poprzedniej ciąży.

Ja tylko na chwilę.
Mieliśmy nieplanowana wizytę u gina bo zaczęłam plamić. W 5t4d serduszka nie było jeszcze widać, jutro mamy kolejna wizytę. Ale mam wrażenie że plamie coraz bardziej na czerwono także zobaczymy co to z tego bedzie

Ja tylko na chwilę.
Mieliśmy nieplanowana wizytę u gina bo zaczęłam plamić. W 5t4d serduszka nie było jeszcze widać, jutro mamy kolejna wizytę. Ale mam wrażenie że plamie coraz bardziej na czerwono także zobaczymy co to z tego bedzie
trzymam kciuki!

Hej dziewczyny, jestem aktualnie 7+2, termin mam na 29.10 lekarz twierdzi, że może później, dokładnie wyjdzie na prenatalnych 12.04 :)
Pozwólcie, że na przycupnę na Waszej grupie, no bo tak naprawdę to nie wiem, czy będzie mi dane być mamą październikową czy listopadową. 😂

Dokładnie Szombierki, do jakiego gina chodzisz tak wlasciwie?

Ja tylko na chwilę.
Kurczę a obecnie który tydzień? Baaardzo dużej ilości dziewczyn trafiają się plamienia wiec na razie staraj się nie przejmować. Będzie dobrze!

Ja tylko na chwilę.
ojej trzymam kciuki kochana! A oprócz plemienia jakieś boke masz czy cos? I daj znać jutro koniecznie.

Jutro będzie stresujący dzień na forum! Poproszę same super wieści!!!

Ja tylko na chwilę.
Ja miałam mini plamienie po spacerze, później dziwny śluz w okolicach terminu kolejnej miesiączki. Wystraszona poszłam zbadać progesteron, który jest na poziomie 78, czyli super no i do ginekologa, którzy orzekł, że pękło mi pare naszynek na szyjce.🤷🏻‍♀️ Tak czy siak dostałam luteinę dopochwową 1x1 i mam brac duża dawkę witaminy C, na uszczelnienie naczynek. Trzymam kciuki.

reklama
Niby niedziela a taka stresująca. Trzymajcie się dziewczyny. Liczę ze ten tydzień przyniesie dużo dobrych wieści dla całej grupy.

Do góry