reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

Ojej, daj znać co lekarz powie.
Jak masz niedowagę to może cukrzyca typu 1 czyli z gatunku autoagresji?

A co bierzesz neoparin czy Clexane?
Neoparin zostawia większe siniaki bo ma ponoć bardziej tępe igły.
Spróbuj igłę nie wprowadzać do końca tylko wbić i wycofać do połowy.

Nie wyrzucam. Zbieram. Chcę sobie zrobić potem na pamiątkę zdjecie z hasztagiem #zastrzyk miłości. U mnie będzie ponad 300 zastrzyków.
Widziałam na necie takie fotki i chwytają za serce ☺️
Widziałam takie zdjęcia :) i te maleństwa ❤️

reklama
@nimitii, w czwartek gin powiedział, że jest ok i nawet się uspokoiłam po tej wizycie. No, ale jak dziś zobaczyłam, że dalej plamię to znowu zaczęłam się trochę martwić. Teraz czuję się lepiej, przez dzień udało mi się nabrać więcej wiary, że będzie dobrze :)

@Parsley, ja do wczoraj miałam raczej stałą, 36.9. Dopiero dziś tak gwałtownie spadła.

@rossig, a mówili Ci, od czego tak masz? Będzie dobrze, musi być! 🤗

@MamaPoRazTrzeci no to mozemy zalozyc klub seniorek 😂.

Zrobilam dzis test zeby zobaczyc jak sie zachowuje kreska i jest wporzo. Na bete nie pojde bo mi szkoda kasy (jak mowilam, przeprowadzilismy sie na poczatku stycznia i mamy jeszcze troche urzadzania). Jesli poradnia nie da mi sensownego planu wizyt lekarskich, to za 2 tygodnie pojde prywatnie na usg zeby zobaczyc czy ktos tam mieszka :). Zaczelam wierzyc ze wszystko bedzie dobrze.

Zalaczam porownanie sroda rano vs dzis 😍 krecha jak ta lala. 💪🏻

Załączniki

• IMG_2378.jpg
    IMG_2378.jpg
    69,9 KB · Wyświetleń: 113

Zrobilam dzis test zeby zobaczyc jak sie zachowuje kreska i jest wporzo. Na bete nie pojde bo mi szkoda kasy (jak mowilam, przeprowadzilismy sie na poczatku stycznia i mamy jeszcze troche urzadzania). Jesli poradnia nie da mi sensownego planu wizyt lekarskich, to za 2 tygodnie pojde prywatnie na usg zeby zobaczyc czy ktos tam mieszka :). Zaczelam wierzyc ze wszystko bedzie dobrze.

No kochana! Ale krecha!!!! 😍😍😍

Piękna gruba krecha [emoji846]
@MamaPoRazTrzeci no to mozemy zalozyc klub seniorek [emoji23].

Zalaczam porownanie sroda rano vs dzis [emoji7] krecha jak ta lala. [emoji1320]

Piękna krecha 😍 to teraz już musi być dobrze 😁

reklama
Co dziewczyny dziś będziecie porabiać? ☺️
Ja standardowo leżeć 😅
Połówek kupił wczoraj na targu owocki. Pierwszy raz w tym roku zjadłam truskawki 😍 pachną obłędnie 😋😋😁

IMG_20210314_084810.png

Do góry