reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

reklama
Co dziewczyny dziś będziecie porabiać? ☺️
Ja standardowo leżeć 😅
Połówek kupił wczoraj na targu owocki. Pierwszy raz w tym roku zjadłam truskawki 😍 pachną obłędnie 😋😋😁

Zobacz załącznik 1248171
my oprozniamy mieszkanie mojego meza, bo w koncu sie spezedalo (1,5 roku z poprzednim agentem i 4 dni z nowym).. mam troche pudel z ksiazkami (w koncu mamy regal) itp. U nas na polnocy dzis jest odwilz i deszcz, w zeszlym tygodniu bylo -20C i przez dwa dni slabe warunki do jazdy (masa wypadkow). Summa summarum siedzimy w domu i wijemy gniazdo.
Zaczelismy tez robic powoli liste rzeczy ktore musimy zmienic zeby przygotowac sie na nowa sytuacje (lacznie z domowymi finansami) i wyszedl nam nowy samochod 😂.

Dzień dobry [emoji16] u mnie za oknem pogoda zmienna. Najważniejsze że humor dopisuje.
Póki co jeszcze nie powiedziałam mojemu niemezowi. Żyje sobie chłopina w błogiej nieświadomości.
Musiałam sobie to trochę sama w głowie poukładać. Dziś pewnie mu w końcu się dowie. Super dzień się zapowiada [emoji16]

Hej Dziewczynki ja dalej u rodziców;) jutro wracamy ale moja mama jedzie z nami bo we wtorek mam lekarza z synkiem i mama pojedzie ze mną bo mąż nie może:/ brzuch raz boli raz nie. W poniedziałek mam dostać planowo miesiączkę i nie ukrywam że mam mega stresa oby nie przyszła ☹️😕😤😠😡
Miłej niedzieli

Ja dzisiaj zaszalałam (mam IO wiec ostatnio chleb tostowy jadłam chyba na rok temu) i na śniadanie były tosty francuskie z awokado, serem i szynką, do tego jajka w koszulce i kawa :) pierwsze 10 minut czysta błogość a teraz mam takie mdłości że masakra :d

U mnie w teorii miesiączka miała być między sobota a poniedziałkiem. Bo ten cykl przez to że byłam chora trochę mi się zaburzył.
Wierzę że będzie dobrze i [emoji205] jeszcze długo nas nie nawiedzi [emoji1696][emoji123]
Hej Dziewczynki ja dalej u rodziców;) jutro wracamy ale moja mama jedzie z nami bo we wtorek mam lekarza z synkiem i mama pojedzie ze mną bo mąż nie może:/ brzuch raz boli raz nie. W poniedziałek mam dostać planowo miesiączkę i nie ukrywam że mam mega stresa oby nie przyszła [emoji3525][emoji53][emoji36][emoji34][emoji35]
Miłej niedzieli

reklama
Hej Dziewczynki ja dalej u rodziców;) jutro wracamy ale moja mama jedzie z nami bo we wtorek mam lekarza z synkiem i mama pojedzie ze mną bo mąż nie może:/ brzuch raz boli raz nie. W poniedziałek mam dostać planowo miesiączkę i nie ukrywam że mam mega stresa oby nie przyszła ☹️😕😤😠😡
Miłej niedzieli
A ja w środę ale testy są pozytywne . Jutro kupię jeszcze innej firmy na wszelki wypadek

Do góry