reklama
wspolczuje. U mnie ok, tylko zmeczenie wieczorem 1h wczesniej i troche mi sie zoladek wykreca jak wstaje w nocy, ale nie jakos bardzo. W dzien spoko.Dzień dobry w sobotę
Jak się dzisiaj czujecie??
U mnie standardowo zgaga i mdłości. We wtorek mam wizytę u ginekologa, będzie to 5t0d ale szczerze boję się iść troche, myślę czy nie poczekać jeszcze tydzień z wizyta.
Kikamika28
Fanka BB :)
Witam dziewczynki biegam często do toalety.. nie mogę się doczekać pierwszej wizyty.. zrobiłam pierwszy zastrzyk z heparyny uff bolało pierwszy najgorszy. Wahałam się. Narzeczonym oglądaliśmy filmik i pytam czy mi zrobi nie chciał..powiedział stanowczym ruchem trzeba się wbić. ja wystraszona niby jak to mam Zrobić igle chyba wykrzywie.. uff poszło.. stwierdził ze pózniej to z zamkniętymi oczami będę robić .... a potrzebuje kupić pojemniczek na takie opady medyczne. W aptece wczoraj powiedzieli ze nie maja i mam przynosić w dwóch reklamówkach.. a wy jak wyrzucacie zastrzyki..
Kikamika28
O jej o kurczę jaki siniak :/ po zastrzyku dowiedziałam się żeby smarować maścią.. maść arnikowa na te blizny.Dzień dobry.
Mam pytanie do dziewczyn co biorą heparynę.
Co zrobiłam źle że mam coś takiego:Zobacz załącznik 1247861
KolorowaCzerń
Moderator
Po cichutku chciałabym się przywitać [emoji16]
Dzisiaj wyszła Kreseczka. Dwa dni temu cień. Termin wg aplikacji na 22.11.21, aktualnie 4+0. Betę o ile zrobię to będzie to końcem przyszłego tygodnia dopiero. Na wizytę już się umówiłam na ostatniego marca.
Mam 35lat i to moja pierwsza ciąża.
Dzisiaj wyszła Kreseczka. Dwa dni temu cień. Termin wg aplikacji na 22.11.21, aktualnie 4+0. Betę o ile zrobię to będzie to końcem przyszłego tygodnia dopiero. Na wizytę już się umówiłam na ostatniego marca.
Będzie dobrze, piersi nie muszą cały czas boleć Ja wcześniejsze ciąże przeszłam bez mdłości i jakiś większych objawów. Niestety w obu ciążach wystąpiło plamienie i w tej jest tak samo. Mam nadzieję, że w poniedziałek doczekamy się dobrych wieści i będę mogła cieszyć się tak jak wy dziewczynki cały czas jestem na duphastomie, a termin wychodzi na 8.11Miłego weekendu kochane i oszczędzajcie sięTrzymam kciuki mam nadzieje ze nedzie dobrze.. ja się trochę zaczynam martwic, przestały mnie piersi bolec i przestały być opuchnięte :/
Kikamika28
Super witam ciebiePo cichutku chciałabym się przywitać [emoji16]
Zobacz załącznik 1247863
Kikamika28
No i nie mam duphastonu wizytę z wtorku mam przeniesiona na środę..Będzie dobrze, piersi nie muszą cały czas boleć Ja wcześniejsze ciąże przeszłam bez mdłości i jakiś większych objawów. Niestety w obu ciążach wystąpiło plamienie i w tej jest tak samo. Mam nadzieję, że w poniedziałek doczekamy się dobrych wieści i będę mogła cieszyć się tak jak wy dziewczynki cały czas jestem na duphastomie, a termin wychodzi na 8.11Miłego weekendu kochane i oszczędzajcie się
reklama
Natalia29tj
Dzien dobry wszystkim u mnie z rana delikatne mdłości i pobolewanie podbrzusza. Dzisiaj 4t3d miłego dniaDzień dobry w sobotę
Jak się dzisiaj czujecie??
U mnie standardowo zgaga i mdłości. We wtorek mam wizytę u ginekologa, będzie to 5t0d ale szczerze boję się iść troche, myślę czy nie poczekać jeszcze tydzień z wizyta.