Tak, ja właśnie od wczoraj takie mam. Dziś byłam u ginekologa i dostałam Duphaston. Jestem w 5+3.Dziewczyny mialyscie plamienie takie jasno różowe? Rano je zauważyłam teraz ustało a do tego ból w dole brzucha jestem w 4+2 tc
reklama
Kikamika28
Fanka BB :)
No cudowny fajny piesioTeż mam szczeniaka 4 mce i też go uczymy załatwiania na dworze a tu na zdj mój cockerek Elmo
Kwiatuszek1224
Zaciekawiona BB
Ja jutro idę do lekarza miałam mieć we wtorek ale przestraszyłam się i jutro jadęTak, ja właśnie od wczoraj takie mam. Dziś byłam u ginekologa i dostałam Duphaston. Jestem w 5+3.
@Amaleta ja również należę do otyłych mam damy radę
@mamaNadii2 cudo!!! Zazdroszczę wam zwierzaków mój mąż uczulony jest na sierść ślinę pot podszerstek więc mamy w domu tylko Agamę
Dziewczyny ja dziś milcze bo dziś mam słabszy dzień mdłości dokuczają i spać mi się chciało.
Jutro mam krzywą cukrową bleh
@mamaNadii2 cudo!!! Zazdroszczę wam zwierzaków mój mąż uczulony jest na sierść ślinę pot podszerstek więc mamy w domu tylko Agamę
Dziewczyny ja dziś milcze bo dziś mam słabszy dzień mdłości dokuczają i spać mi się chciało.
Jutro mam krzywą cukrową bleh
Super dobrze ze te plamienia to nic powaznegoJa właśnie wróciłam od ginekologa. Miałam USG. Było widać pęcherzyk żółtkowy Co do plamień, to mam się nie martwić, bo nic nie wskazuje na jakieś nieprawidłowości. Takie plamienia podobno czasem się przytrafiają [emoji2368] Dostałam Duphaston 3x1 "na wszelki wypadek". Także uspokoiłam się wreszcie, choć dalej plamię [emoji849]
Ale slodziak, my mamy nasza ze schroniska od października. Niestety w październiku odeszła nasza kochana chichuauha serce nam wszystkim pękło na milion kawalkow i dwa dni później pojechalam do schroniska i wzięliśmy LajleTeż mam szczeniaka 4 mce i też go uczymy załatwiania na dworze [emoji23][emoji1787]a tu na zdj mój cockerek Elmo
Juana19
Myślałam ze jak chłopiec to będzie Kuba ale teraz to może jednak Elmo marzy mi się cockerek właśnie i ogólnie pies ale trójka (oby) dzieci i pies to chyba jednak już za dużo ...Też mam szczeniaka 4 mce i też go uczymy załatwiania na dworze a tu na zdj mój cockerek Elmo
Juana19
Plamienia różne mogą się zdarzać w pierwszym trymestrze. Badaj przyrost bety i kontrola lekarza dla uspokojenia.Dziewczyny mialyscie plamienie takie jasno różowe? Rano je zauważyłam teraz ustało a do tego ból w dole brzucha jestem w 4+2 tc
mamaNadii2
U mnie jest dwójka dzieci i szczeniak a będzie trójka także nic za dużo a samo szczęście.Myślałam ze jak chłopiec to będzie Kuba ale teraz to może jednak Elmo marzy mi się cockerek właśnie i ogólnie pies ale trójka (oby) dzieci i pies to chyba jednak już za dużo ...
Juana19
Wow to naprawdę komplet piękny!!!U mnie jest dwójka dzieci i szczeniak a będzie trójka także nic za dużo a samo szczęście.
reklama