Mag...
Fanka BB :)
zaraz pewnie będzie.No oszaleje nie ma dalej tej bety. Masakra weszłam przed godz 10 pobrać krew a nadal nie ma... niecierpliwie się coraz bardziej..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zaraz pewnie będzie.No oszaleje nie ma dalej tej bety. Masakra weszłam przed godz 10 pobrać krew a nadal nie ma... niecierpliwie się coraz bardziej..
ja z prawobrzeża a Ty?Pewnie że można się spotkać :-)
Pogoda będzie coraz ładniejsza i zawsze możemy się powspierac
Mieszkałam na Prawobrzeżu i dontej pory bardzo lubię tę część Szczecina, puszcza bukowa my mieszkamy za Mierzynem dokładnie w kierunku Dołuj i też tu mamy ciszę i spokój. W którym tyg ciązy jesteś?ja z prawobrzeża a Ty?
u mnie bardzo bardzo wczesna ciąża termin według apki 20 listopad okres planowo 15go w pon. Więc póki co moja ciąża najmłodszaMieszkałam na Prawobrzeżu i dontej pory bardzo lubię tę część Szczecina, puszcza bukowa my mieszkamy za Mierzynem dokładnie w kierunku Dołuj i też tu mamy ciszę i spokój. W którym tyg ciązy jesteś?
Nawet parę razy tam byłam jak byłam młodsza ale szczerze to już nie pamietam[emoji85]No to cale szczescie,ze do Was niedopełzł [emoji1787][emoji23][emoji1787][emoji23] no to wiesz jaka to dziura zabita dechami, ciocia napewno opowiadala
Ja mam kilka takich kolazanek. Zresztą z listopadowkami 2010 nadal utrzymujemy kontakt.seriooo wooow jak się cieszę będzie można się spotkać[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Kiedyś pisałam że poznałam się z dziewczynami na podobnym forum jak bylam w ciąży ponad 6lat temu spotkałam się z kilkoma bo do każdej mi bardzo daleko a tu proszę[emoji5][emoji5] ale czad!!!
Oj kochana ja według apki mam termin na 17 listopada a ja okres miałam planowany na wtorek, pierwsza beta w dniu miesiączki wyszła 57,200a dziś 138,00u mnie bardzo bardzo wczesna ciąża termin według apki 20 listopad okres planowo 15go w pon. Więc póki co moja ciąża najmłodsza
Oooo masz terkin ze mna ,czaad witajCześć, to i ja się powoli witam. Dzisiaj odebrałam wynik drugiej bety i tak pierwsza 350, a druga 1029 u mnie termin wg apki na 16.11
Ja robilam w poniedziałek i środę, a wyniki we wtorek i czwartek ranoSzok dzwoniłam gdzie są moje wyniki bety, powiedzieli ze jutro jak bym wiedzia ze tak przychodnia opóźnia to bym poszła tam gdzie zawsze i mam w ten sam dzień..a wy jak długo czekacie ma betę :/