Hej witam się dzisiaj i ja
kurier mnie obudził o 11[emoji16][emoji16][emoji16]
Ja po nocy czuje się zawsze super ekstra ale od 15 zaczyna łapać mnie brzuch. Mocny bol miałam po północy i potem spokój oprócz tego chwilami nie czuje ze w ciąży jestem piersi trochę bolą ale ja ich prawie nie mam więc jak nie dotykam to nie czuje[emoji23][emoji23][emoji23] ja też mam spagetti z wczoraj i robię zupe pomidorowa na szybko.
@Ania936 współczuję osikanej kanapy i zazdroszczę że zrobił to pies nam po remoncie na nowy narożnik nalal kot[emoji2959][emoji2959][emoji2959][emoji2959][emoji2959] całe szczęście jakieś płyny z zoologicznego uratowały syt i nic nie wali.
My siedzimy z mezemnpo nocach i kończymy watahę.
A co do kawy nie pije wcale po niej to dopiero bym latała jak nakręcony motorek
ja to będę tęsknić za Carlo rosi haaha bo jak wszystko dobrze pójdzie to karmie do 18stki[emoji23][emoji23]
Matko biedne jesteście z tymi mdlosciami
@Bunia49 przepraszam ale rozbawiłas mnie smierdzacym mężem[emoji23][emoji23] do pralki go!!!
@Krakowianka89 widzę że mamy podobnie chwilami nic mi nie jest a za moment padam na kolana Ciebie tez zalewają przy tym tak poty? Mnie zauważyłam że zaczęło boleć też w pachwinach. To u Ciebie były super gołąbki prawda? Co dziś partner serwuje?
@Kikamika28 czekamy na wyniki [emoji8][emoji8][emoji8]
@Violett jak maluszek dzisiaj? Dalej tak wysoko goraczkuje?