reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2021

reklama
Mieszkałam na Prawobrzeżu i dontej pory bardzo lubię tę część Szczecina, puszcza bukowa 🥰 my mieszkamy za Mierzynem dokładnie w kierunku Dołuj i też tu mamy ciszę i spokój. W którym tyg ciązy jesteś?
u mnie bardzo bardzo wczesna ciąża termin według apki 20 listopad;) okres planowo 15go w pon. Więc póki co moja ciąża najmłodsza;)

No to cale szczescie,ze do Was niedopełzł [emoji1787][emoji23][emoji1787][emoji23] no to wiesz jaka to dziura zabita dechami, ciocia napewno opowiadala :p
Nawet parę razy tam byłam jak byłam młodsza ale szczerze to już nie pamietam[emoji85]
seriooo wooow jak się cieszę będzie można się spotkać[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Kiedyś pisałam że poznałam się z dziewczynami na podobnym forum jak bylam w ciąży ponad 6lat temu spotkałam się z kilkoma bo do każdej mi bardzo daleko a tu proszę[emoji5][emoji5] ale czad!!!
Ja mam kilka takich kolazanek. Zresztą z listopadowkami 2010 nadal utrzymujemy kontakt.
A najbardziej szalony to był pomysł jak spakowałam rodzinkę i na weekend majowy pojechalismy Z Warszawy do Katowic do dziewczyny która poznałam wlasnie na jakiejś tam grupie kilka lat temu [emoji23][emoji23]

u mnie bardzo bardzo wczesna ciąża termin według apki 20 listopad;) okres planowo 15go w pon. Więc póki co moja ciąża najmłodsza;)
Oj kochana ja według apki mam termin na 17 listopada a ja okres miałam planowany na wtorek, pierwsza beta w dniu miesiączki wyszła 57,200a dziś 138,00

Szok dzwoniłam gdzie są moje wyniki bety, powiedzieli ze jutro jak bym wiedzia ze tak przychodnia opóźnia to bym poszła tam gdzie zawsze i mam w ten sam dzień..a wy jak długo czekacie ma betę :/

reklama
Szok dzwoniłam gdzie są moje wyniki bety, powiedzieli ze jutro jak bym wiedzia ze tak przychodnia opóźnia to bym poszła tam gdzie zawsze i mam w ten sam dzień..a wy jak długo czekacie ma betę :/
Ja robilam w poniedziałek i środę, a wyniki we wtorek i czwartek rano 😉

Do góry