Ja miałam w ok 4 tygodniu.Miała już któraś z was USG w szóstym tygodniu? Czy ja dziś będę pierwsza ?
Liczę tak, jak mój ginekolog: 4t 5d to wg Niego 4 tydzień.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja miałam w ok 4 tygodniu.Miała już któraś z was USG w szóstym tygodniu? Czy ja dziś będę pierwsza ?
Ja sobie robię herbatę z miodem, biorę kocyk i czytam książkę to mnie najbardziej odstresowuje, albo bawię się z psemDziewczyny, jestem mocno zestresowana, udało mi się zapisać do lekarza na środę. Co polecacie na zmniejszenie stresu? Bo zauważyłam że jak się denerwuję to brzuch się spina i robi się twardy, bardziej boli. Piję melisę, ale nie czuję żeby pomagała...
Dziwne. Wszystkie informacje jakie mam od znajomych i z tego co czytałam w internetach to zawsze beta spadała przy pustym. No ale to tylko organizm, jego nie ogarniesz
a bety nie robiłam nie chce się dodatkowo nakręcać jak za pare dni bóle brzucha nie przejdą pojde na betę. Miałam to samo w pierwszej ciazymoje cykle od ponad 5 lat da regularne najkrótszy 28dni a średnio mam 30dniowe. 24 lutego byłam u ginekologa i byłam przed owulacja
Nie robilam , to pierwsza . Ale testy o czułości 10 juz od piątku wychodziłya robiłaś już wcześniej betę? Nie pamiętam czy pisałaś o tym
Napisz jak możesz kiedy miałaś ostatnia @, kiedy wypadala owulka mniej więcej i w którym dc miałaś pierwsze pozytywne testy?moje cykle od ponad 5 lat da regularne najkrótszy 28dni a średnio mam 30dniowe. 24 lutego byłam u ginekologa i byłam przed owulacja
Dziwne. Wszystkie informacje jakie mam od znajomych i z tego co czytałam w internetach to zawsze beta spadała przy pustym. No ale to tylko organizm, jego nie ogarniesz
Hmm no to faktycznie trochę niska ale spokojnie. Zrobisz przyrost i będzie czarno na białym. Nie denerwuj się na zapas!Nie robilam , to pierwsza . Ale testy o czułości 10 juz od piątku wychodziły
No właśnie moja kolezanka miala puste jajo i ok 12 tygodnia trafiła do szpitala na łyżeczkowanie. O dziwo właśnie, beta nie rosła prawidłowo i objawy ciąży szybko odpuściły, smutne to, ale lepiej tak niz zeby cod bylo potem z dzieckiem.
Beta przy pustym jaju do pewnego momentu tez rosnie dobrze, przynajmniej u mnie tak bylo. Teraz doszlam do poziomu 1430 i wiecej nie badalam przyrostow nie mialam juz do tego nerwow, ale przyrost byl o 164%Dziewczyny a przy pustym jaju płodowym jak wasza beta? Chyba wtedy nie ma prawidłowego przyrostu, prawda? Sprawdzalyscie ją