reklama
U mnie największe tornado w brzuchu po jedzeniu, a tak to nie ma zależności.Dziewczyny, a jak często czujecie ruchy? I jest jakaś prawidłowość, że np. konkretna pora dnia albo pozycja?
K1991
Fanka BB :)
U mnie rano jak jeszcze leżę albo wieczorem jak już leżę, jednak lekarz powiedział mi że do 30 tc te ruchy będą nieregularne i raz poczuje tylko jedną serię a innego dnia kilka albo kilkanaście takich seriiDziewczyny, a jak często czujecie ruchy? I jest jakaś prawidłowość, że np. konkretna pora dnia albo pozycja?
U mnie po jedzeniu i zawsze w nocy po siku. A wczoraj te ruchy wyczuwalne ręką były przed snem, zjadłam jeszcze trochę truskawek i chyba to ją tak pobudziło.Dziewczyny, a jak często czujecie ruchy? I jest jakaś prawidłowość, że np. konkretna pora dnia albo pozycja?
Dziewczyny uważajcie w ciąży bardziej niż zwykle na kleszcze. Po mnie non stop chodzą. Chyba skaczą z drzew, a nigdy mnie jakoś bardziej nie lubiły. Za pewne zwiększona ilość krwi ciągnie je jak magnez. Dziś ugryzł mnie w brzuch przez rajstopy, bo robił w nich dziurę by się do mnie dostać. Tyle że się nie wbił i całego ruszającego się odczepiłam, bo jakby przyczepił się do mnie noga
Katarzyna21st
Być może to tylko kwestia czasu jak zaczniesz czuć.Moze sa narazie delikatne i nie czujesz.Czytałam że niektóre kobiety mogą dopiero poczuć po 20 Tc,szczególnie te które pierwszy raz rodzą.A ja ruchów nie czuje a obecnie 19+2. Czy ktoś też jeszcze ruchów nie czuje i jest w podobnym tc?
Natalia9898
ja dzisiaj 18 i też nic nie czuję lekarz mówił że koło 29 czerwca powinnam coś zacząć czućA ja ruchów nie czuje a obecnie 19+2. Czy ktoś też jeszcze ruchów nie czuje i jest w podobnym tc?
reklama
Natalia9898
Jeszcze zależy jakie masz łożysko z tego co się orientuje