Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie największe tornado w brzuchu po jedzeniu, a tak to nie ma zależności.Dziewczyny, a jak często czujecie ruchy? I jest jakaś prawidłowość, że np. konkretna pora dnia albo pozycja?
U mnie rano jak jeszcze leżę albo wieczorem jak już leżę, jednak lekarz powiedział mi że do 30 tc te ruchy będą nieregularne i raz poczuje tylko jedną serię a innego dnia kilka albo kilkanaście takich seriiDziewczyny, a jak często czujecie ruchy? I jest jakaś prawidłowość, że np. konkretna pora dnia albo pozycja?
U mnie po jedzeniu i zawsze w nocy po siku. A wczoraj te ruchy wyczuwalne ręką były przed snem, zjadłam jeszcze trochę truskawek i chyba to ją tak pobudziło.Dziewczyny, a jak często czujecie ruchy? I jest jakaś prawidłowość, że np. konkretna pora dnia albo pozycja?
Być może to tylko kwestia czasu jak zaczniesz czuć.Moze sa narazie delikatne i nie czujesz.Czytałam że niektóre kobiety mogą dopiero poczuć po 20 Tc,szczególnie te które pierwszy raz rodzą.A ja ruchów nie czuje a obecnie 19+2. Czy ktoś też jeszcze ruchów nie czuje i jest w podobnym tc?
ja dzisiaj 18 i też nic nie czuję lekarz mówił że koło 29 czerwca powinnam coś zacząć czućA ja ruchów nie czuje a obecnie 19+2. Czy ktoś też jeszcze ruchów nie czuje i jest w podobnym tc?