Juana19
Fanka BB :)
Chyba wszyscy mieli aktywne niedziele mi się udało popchnąć tez kilka spraw do których się zbierałam. Za tydzień Komunia starszego synka wiec tez kilka spraw do załatwienia. W końcu ujawniamy informacje o ciąży muszę tylko wytrzymać do obiadu bo chce żeby synowie powiedzieli przy stole. Nie wiem tylko czy rodzinka nie domyśli się po moim wyglądzie ale zobaczymy
Wiecie ze za niedługo dzidziusie będą was kopać? Ktoś już coś poczuł? To jest bardzo delikatne i mówią ze z każda ciaza szybciej się wyczuwa bo wiadomo czego oczekiwać w pierwszej chyba 16-17 tydzień dopiero a teraz już czuje jakiegoś szczurka w środku nie zawsze ale na spokojnie wieczorem jak się ułożę to zdarza mi się ja poczuć )) jak u was????
Wiecie ze za niedługo dzidziusie będą was kopać? Ktoś już coś poczuł? To jest bardzo delikatne i mówią ze z każda ciaza szybciej się wyczuwa bo wiadomo czego oczekiwać w pierwszej chyba 16-17 tydzień dopiero a teraz już czuje jakiegoś szczurka w środku nie zawsze ale na spokojnie wieczorem jak się ułożę to zdarza mi się ja poczuć )) jak u was????