MałaMi30
Fanka BB :)
Zapraszamy zapraszamy na ploteczki ❤
Jak ktoś chętny to zapraszamy do grupy zamkniętej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zapraszamy zapraszamy na ploteczki ❤
Jak ktoś chętny to zapraszamy do grupy zamkniętej
14+1.Nie wiem w którym tyg jestes ale czytalam gdzies ze od 12 tygodnia moze pojawić sie wiecej wydzieliny i dopóki ma niepokojącego koloru lub zapachu i nie odczuwasz swędzenia czy pieczenia to wszystko jest okej. Ja bardzo analizowałam swoją wydzieline od początku bo lekarz mnie nastraszył ze wczesniejsze poronienie moglo być przez infekcje której nawet nie zauważyłam. Wiec wnikliwie obserwowałam tym razem. I doszłam do wniosku ze dopóki wydzielina jest taka mleczna albo bezbarwna to jest okej. I nie może mieć grudek tylko taka jak balsam. Jak zaczynaja robić sie grudki i nie jest idealnie gładka to można powiedzieć ze zaczyna sie coś dziać jakaś infekcja.
Ja też z tego względu niestety mam zakaz... a jak na złość taaaak się chce, że ledwo się powstrzymujęJa ze względu na krwiaka mam zakaz jakiejkolwiek formy tego rodzaju aktywności
Ba zamkniętej mamy moderatora to tam możemy zrobić listęSiemka kobietki [emoji16] A może moderator tego postu zrobiłaby listę w pierwszym poście która na kiedy ma termin? Co wy na to? [emoji16]
Ja mam od początku ciąży duże wodniste upławy, ale w poprzednich ciążach też tak miałam.14+1.
W pon mam wizytę wiec podpytam ale niepokoje się bo już się naczytałam o sączących się wodach płodowych itp
Ja też mam zakaz od początku ciąży, ale organizm robi swoje i mam orgazmy przez sen.Ja też z tego względu niestety mam zakaz... a jak na złość taaaak się chce, że ledwo się powstrzymuję
Aż cały czas mi się śni
Czyli rozumiem ze ta woda jest normalna?Ja mam od początku ciąży duże wodniste upławy, ale w poprzednich ciążach też tak miałam.
No No No dokładnie! Żółtawa miałam ze 2-3 razy i właśnie wtedy tez miałam kłucia w pochwie. Jak dostałam ten antybiotyk to mi przeszły kłucia.Ja też mam taką wodnistą, aż czasami lece to łazienki bo myślę że to krew. Ale czasami rano mam taka żółtawa, ciągnąca. I czuje takie kłucia w pochwie.
U mnie to normalna sprawa (mnie to też stresowało wczesniej) , ale zawsze jak masz wątpliwości możesz kupić test pH na wody płodowe. Lekarz też może sprawdzić na usg czy wód jest prawidłowo.Czyli rozumiem ze ta woda jest normalna?