reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

reklama
Wydaje mi się, że lepiej rodzić jesienią niż latem. Pod koniec ciązy podono jest strasznie gorąco. Moja przyjaciółka rodziła syna w sierpniu i mówiła, że nie do wytrzymania był ten gorąc dla niej. Córkę rodziła w październiku i dużo lepiej znosiła końcówkę ciąży.
A tak z innej beczki, będziecie kupować jakąś kurtkę jesienno-zimową? Nasze brzuchy będą już wielkie wtedy, ja na pewno nie zapnę się swoją, a kurtka już trochę kosztuje.
Ja w poprzedniej ciazy zimą chodziłam w rozpiętej kurtce w grubym szalikiem. To tak naprawdę tylko na chwilę wiec sensu nie było a i mi wtedy było wiecznie goraco;)

Dziewczyny a jak tam samopoczucie i libido? Mnie od jakiś dwoch dni glowa boli ale nie na tyle żebym nie mogla wytrzymać dlatego narazie nic nie biorę. Dziąsła to krwawią prawie po każdym kęsie takie krwiste sie zrobiły. Piersi już chyba zwiększyły sie o dobry rozmiar bo mąż nawet mowi ze jakie duże [emoji86]ale ciągle bolą nawet jak delikatnie dotknę to jakbym okropnie sie uderzyla. Z kolei libido od miesiąca strasznie spadło może dlatego że naczytałam się że można plamić po stosunku bo wszystko przekrwione i troche sie cykam zeby nie zobaczec tych plamień [emoji51] Dajcie znać co u was czy tylko ja wariuje[emoji3061]

Ja mam za tydzień prenatalne. To bedzie 12 tydzień. Strasznie sie boję, bo poprzednia ciąża obumarła wlasnie w 12 tygodniu i nie zdążyłam ich zrobić. Caly czas patrze na kalendarz i myślę o tych badaniach. Chyba oszaleje. Poradzcie coś, jak odwrócić uwagę żeby nie myśleć o tym cały czas. Może jakiś film, książka.
Poradzcie coś plis. Tylko nie wycieczka bo ze względu na plamienia mam sie oszczędzać. Najchętniej to bym poszła na usg, ale bylam w czwartek. Myślałam o detektorze tętna, ale chyba jeszcze za wcześnie... Jak myślicie?

Ja mam za tydzień prenatalne. To bedzie 12 tydzień. Strasznie sie boję, bo poprzednia ciąża obumarła wlasnie w 12 tygodniu i nie zdążyłam ich zrobić. Caly czas patrze na kalendarz i myślę o tych badaniach. Chyba oszaleje. Poradzcie coś, jak odwrócić uwagę żeby nie myśleć o tym cały czas. Może jakiś film, książka.
Poradzcie coś plis. Tylko nie wycieczka bo ze względu na plamienia mam sie oszczędzać. Najchętniej to bym poszła na usg, ale bylam w czwartek. Myślałam o detektorze tętna, ale chyba jeszcze za wcześnie... Jak myślicie?
Ja oglądałam 2 dni temu "Małe kobietki" I baaardzo polecam! Chętnie obejrzałabym go znowu ale to chyba przesada 😝 piękny film, dowcipny, wzruszający, świetnie dialogi 😊

Ja pomimo że mam prenatalne jutro czekam jak mąż wroci z pracy i zawiezie mnie na IP. Plamienia mam cały czas, już nie przez chwilę. Nie jest to krwawienie ale przybrało na sile. Cała się trzęsę jednak chcę żeby mnie tam obejrzeli.

Oglądaj netflixa 😊jest dużo fajnych seriali, jak się wciagniesz to tydzień bardzo szybko zleci. Zrób sobie coś dobrego do jedzenia i włączaj seans😊
Ja nie kupuje tego detektora na pewno. Uważam , ze z moja hipochondria bym z tym oszalała 😂

reklama
Do góry