reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

@Katia90 trzymam kciuki[emoji110][emoji3590]
Miłego Dnia dziewczyny! Ja dzis powtórzyłam betę i zrobilam progesteron i za kilka godzin bede juz w 100 % pewna co ze mną . Jeśli spadła to trzeba wziąć się w garść i zacząć znow się starać. Zobaczymy [emoji854] póki co sutki bolą dalej , podbrzusze ciągnie, ale delikatnie, żadnych plamien nie ma :)

reklama
Miłego Dnia dziewczyny! Ja dzis powtórzyłam betę i zrobilam progesteron i za kilka godzin bede juz w 100 % pewna co ze mną . Jeśli spadła to trzeba wziąć się w garść i zacząć znow się starać. Zobaczymy 🙃 póki co sutki bolą dalej , podbrzusze ciągnie, ale delikatnie, żadnych plamien nie ma :)
Trzymam kciuki! To dobre oznaki:) Może właśnie beta wczoraj trochę spowolniła a dzisiaj ruszy z pełną parą. Tego Ci życzę :)

@Kikamika28 jakbym mojego słyszała. Odkąd o teście usłyszał mamy ciche dni. A ponieważ również doświadczyłam te straty więc reaguje tak samo bo się po prostu boi i chcę się upewnić że coś tam jest oni to inaczej przerabiają niż my

@mag A jako to rodzaj bólu? Będziesz mówić rodzicom? A kto nieprzeklina ;) mnie nie przeszkadza od czasu do czasu walnąć soczyatą urwą;)

Dobrego dnia dla Was i fasolek [emoji3590]
IMG_20210310_110840.jpeg

Miłego Dnia dziewczyny! Ja dzis powtórzyłam betę i zrobilam progesteron i za kilka godzin bede juz w 100 % pewna co ze mną . Jeśli spadła to trzeba wziąć się w garść i zacząć znow się starać. Zobaczymy 🙃 póki co sutki bolą dalej , podbrzusze ciągnie, ale delikatnie, żadnych plamien nie ma :)
czekamy na dobre wiesci jescze nic nie jest przesadzone. 😘😘😘

A tak w ogóle zawsze zapominam, a mam pytanie czy korzystacie z aplikacji forum baby boom na telefonie? I jak u Was z powiadomieniami? U mnie kompletnie nic. Dopiero jak wejdę w aplikacji w zakładkę z dzwonkiem. Pamiętam że wcześniej wszystko było ok.

Ja od dawna nie mam powiadomień a korzystam tylko z aplikacji. Fakt że uciążliwe. To raczej wina od strony aplikacji. Ale mogli by już to naprawić.
A tak w ogóle zawsze zapominam, a mam pytanie czy korzystacie z aplikacji forum baby boom na telefonie? I jak u Was z powiadomieniami? U mnie kompletnie nic. Dopiero jak wejdę w aplikacji w zakładkę z dzwonkiem. Pamiętam że wcześniej wszystko było ok.

U mnie samopoczucie lepiej ale brak pracy mnie dobił trochę. Od wczoraj pojawiły się nudności a i zaparcia[emoji22][emoji24]

reklama
@Kikamika28 jakbym mojego słyszała. Odkąd o teście usłyszał mamy ciche dni. A ponieważ również doświadczyłam te straty więc reaguje tak samo bo się po prostu boi i chcę się upewnić że coś tam jest oni to inaczej przerabiają niż my

@mag A jako to rodzaj bólu? Będziesz mówić rodzicom? A kto nieprzeklina ;) mnie nie przeszkadza od czasu do czasu walnąć soczyatą urwą;)
taki jak na okres coś podobnego skurczowy jak jest mocny to zalewają mnie poty. Ja okresy miałam tragiczne przed pierwszym porodem wymiotowałam mdlalam z bolu po porodzie ciut lepiej.
Jakbym nie miała przy pierwszej ciąży tak to pewnie już bym siedziała w szpitalu z podejrzeniem pozamacicznej bo chwilami ścina mnie z nóg. Tylko wtedy jakoś po 7 dniach mi przeszło idąc tym tropem liczę że do 13 mi odpuści a nie będzie gorzej;(( nie mam póki co żadnych plamien więc pozostaje czekać:*
Tylko u mnie soczysta ***** musi być w każdym zdaniu hahaha ( jak jade do mojej ciotki z która jesteśmy jak psiapsie 2dni ze mną ona zaczyna przeklinać haha wraca jej facet bo przyjeżdża tylko na weekendy słyszy ciociunie i mówi:a co Ty tak przeklinasz Magda była? hahah) także strzeżcie się bo Was przeniosę na zła stronę mocy:***

Do góry