reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

reklama
Sprobuj jak zacisniesz i wbijesz igle zanim ja wyjmiesz odpuscic uscisk. Powinno byc lepiej wiesz. Tak mnie uczyla tesciowa pielegniarka, jak kulam meza antybiotykiem i heparyna, on ogolnie ma tendencje do siniaków, a w ten sposob ich nie miał. Przyzwyczaisz się. O ile można, ale napewno wejdzie ci to w krew:p
Ooo sprobuje, dzieki!

Hej miałam z.samwgo rana o 8 40
@nimitii na którą masz dzisiaj lekarza z usg? Trzymam kciuki!
@Ces obudzilam się bardzo pozytywnie nastawiona.
Na tym usg nie było nic widać oprócz pęcherzyka ale dzisiaj jestem tak bardzo spokojna że nawet się nie przejełam.
Babka w medicover potwierdziła mi że sprzęt jaki używają do usg to nie jest sprzęt do badań ginekologicznych. Powiedziała że coś tam.widzi ale ponieważ jest słaba rozdzielczość nie wie co.
Więc ja czekam do poniedziałku i się już nie martwię. Będzie dobrze

Dziewczęta od Heparyny brzuszki do przodu i damy radę:*

Dzisiaj jest już dużo lepiej. Węchu nadal brak ale kaszlu zero. To fakt że na początku ten kaszel to tragedia. Suchy, gryzący, w żaden sposób nie idzie odkasłać. Ale tylko 2 dni. Co do gorszej połówki, kochana[emoji2356] jak mnie covid tak nie męczy to on mnie wykończy. Zje i leży i znowu zje i leży. Nie wiem ile razy już słyszałam " nie mam siły" "brak mocy" "nie mam węchu" Jak dzwonią znajomi to opowiada tak jakby tylko on chorował[emoji1787]Pocieszam się tylko tym, że już bliżej niż dalej. Czuję już po sobie ze ciało inaczej reaguje od rana. Jeszcze wczoraj jakakolwiek czynność męczyła mnie tak jakbym miała zemdleć zaraz. Ale żeby nie było za pięknie starszą córkę zaczęło drapać w gardle i kicha non stop więc zaczyna się u niej bo u mnie tak się zaczęło. A u młodszej stan podgorączkowy 37,8. Ale może to i dobrze bo będziemy mieć to za sobą wszyscy chwilowo.
[emoji8]
dzieci ponoć super przechodzą. Bedzie z głowy i później bez strachu że może maleństwo złapać😉 hahah domyslilam się z tym chlopem mój jak choruje to jest to samo przy 37,3 testament już spisuje😂😂

Hej miałam z.samwgo rana o 8 40@Ces obudzilam się bardzo pozytywnie nastawiona.
Na tym usg nie było nic widać oprócz pęcherzyka ale dzisiaj jestem tak bardzo spokojna że nawet się nie przejełam.
Babka w medicover potwierdziła mi że sprzęt jaki używają do usg to nie jest sprzęt do badań ginekologicznych. Powiedziała że coś tam.widzi ale ponieważ jest słaba rozdzielczość nie wie co.
Więc ja czekam do poniedziałku i się już nie martwię. Będzie dobrze

Dziewczęta od Heparyny brzuszki do przodu i damy radę:*
To dobrze, że już jesteś spokojniejsza. Ważne, że pęcherzyk jest dalej i za kilka dni pojawi się zarodek na pewno :) Pewnie pojawi się u nas w podobnym czasie. Ja idę teraz w piątek na USG kontrolne więc zobaczymy czy coś się zmieni:)

Aaa i dzień dobry w nowy dzień 😙😙😗 mnie dzisiaj tak nakurwial brzuch w nocy że nie spałam 2h :( ale czekam co ma być to będzie nie będę chodzić na betę... Jak ciąża nie rokuje to beta na to nic nie poradzi... Staram się nie świrować ale trochę się boję jechać na weekend do rodziców (nie byłam u nich od października) przez ten covid staraliśmy się izolować ale czas mija covid się rozkręca i już mnie to wykańcza. A boję się bo u nich na zadupiu ta ginekologia to tragedia.. Tak się cieszyłam że wczoraj mnie też brzuch nie bolał nawet do lumpa poszłam w szmatach pogrzebać a w nocy dupa...

Pije kawkę jem śniadanko.. i myśle 🤔🤔🤔🤔 piękne kreski miałam i chciała bym mieć ta malutka fasolkę.. dotykam piersi zaglądam czy sa większe a one nic 🤷‍♀️ Do mojego mówię chciałbyś żeby mi urosły co 😂 miał byś co oglądać i za co łapać.. a ja bym chodziła w sportowym staniku :) :) 😆😆u niego zero rekacji.. i tylko ze test nie świadczy o ciąży on chce żebym mu przekazała informacje od lekarza
będzie dobrze takie dobijanie się myślami nic nam nie da.... Nastawiaj się pozytywnie. Szkoda że ten Twój tak reaguje... U nas to znowu ja niedowierzam a on mówi jesteś jesteś hahahah

reklama
będzie dobrze takie dobijanie się myślami nic nam nie da.... Nastawiaj się pozytywnie. Szkoda że ten Twój tak reaguje... U nas to znowu ja niedowierzam a on mówi jesteś jesteś hahahah
Wiem ze tak raguje martwi się o mnie po stracie dziecka tak raguje... chciałby żeby lekarz to potwierdził..wie ze na początku się ucieszylam i nie chce zebym się zwiodla jak miesiąc temu

Do góry