reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

reklama
U mnie zaczyna się 13 tydzień i nadal boli dzień w dzień, czasem mocniej, czasem słabiej ale jednak codziennie jest ten ból

Witam przyszłe mamusie😉 jestem tutaj nowa, powoli ogarniam co i jak więc jak coś zrobię nie tak to proszę poprawcie mnie 🙏
Jest to moja pierwsza ciąża w dodatku bliźniacza ♥️♥️aktualnie jestem w połowie 9tyg,zorientowalam się że jestem w ciąży kilka dni przed miesiączka strasznie bolało mnie podbrzusze i piersi (przed miesiączka też miałam bóle ale nie aż takie)
Ciąża potwierdzona termin wstępny 30 listopad ☺️☺️ ale pisze tutaj w innej sprawie. Kochane czy któraś z was też ma takie straszne mdłości i wymioty? Ja już nie daje rady, troszkę się polepszyło ale dalej są dni i noce ze nie wychodzę z łazienki i nie mogę jeść. Z moją gin już testowalysmy tyle sposobów i nic nie pomaga. Pomóżcie 🙏😞
Witam przyszłe mamusie😉 jestem tutaj nowa, powoli ogarniam co i jak więc jak coś zrobię nie tak to proszę poprawcie mnie 🙏
Jest to moja pierwsza ciąża w dodatku bliźniacza ♥️♥️aktualnie jestem w połowie 9tyg,zorientowalam się że jestem w ciąży kilka dni przed miesiączka strasznie bolało mnie podbrzusze i piersi (przed miesiączka też miałam bóle ale nie aż takie)
Ciąża potwierdzona termin wstępny 30 listopad ☺️☺️ ale pisze tutaj w innej sprawie. Kochane czy któraś z was też ma takie straszne mdłości i wymioty? Ja już nie daje rady, troszkę się polepszyło ale dalej są dni i noce ze nie wychodzę z łazienki i nie mogę jeść. Z moją gin już testowalysmy tyle sposobów i nic nie pomaga. Pomóżcie 🙏😞
Witaj przyszła mamusiu😊
Ja również jestem s ciąży bliźniaczej i właśnie dzisiaj miałam prenatalne 😊
Co do mdłości : o ja pierxole (przepraszam za wyrażenie)🤣No koszmar jest 🤮ja mam mocne popołudniami i najgorsze wieczorem😬jak wstaje siusiu w trakcie nocy to ledwo idę trzymając się ściany 🤣co do wymiotów to nie jest tak zle, chociaż przedwczoraj zwymiotowalam do zlewu w kuchni po skonsumowaniu kabanosa, mój mąż zdążył tylko zapytać czy mi smakowały ( szukał w kilku sklepach)😂
Ja nie dopuszczam do głodu: ciagle coś jem, choćby minimalna ilość, trochę pomaga. Mam pregna vomi i tez ciut pomaga. A tak serio to już mam dość tych mdłości bo występują w parze z bólem głowy, zawrotami głowy i kołataniem serca 🙄

reklama
Do góry