reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2021

reklama
U mnie zaczyna się 13 tydzień i nadal boli dzień w dzień, czasem mocniej, czasem słabiej ale jednak codziennie jest ten ból

Witam przyszłe mamusie😉 jestem tutaj nowa, powoli ogarniam co i jak więc jak coś zrobię nie tak to proszę poprawcie mnie 🙏
Jest to moja pierwsza ciąża w dodatku bliźniacza ♥️♥️aktualnie jestem w połowie 9tyg,zorientowalam się że jestem w ciąży kilka dni przed miesiączka strasznie bolało mnie podbrzusze i piersi (przed miesiączka też miałam bóle ale nie aż takie)
Ciąża potwierdzona termin wstępny 30 listopad ☺️☺️ ale pisze tutaj w innej sprawie. Kochane czy któraś z was też ma takie straszne mdłości i wymioty? Ja już nie daje rady, troszkę się polepszyło ale dalej są dni i noce ze nie wychodzę z łazienki i nie mogę jeść. Z moją gin już testowalysmy tyle sposobów i nic nie pomaga. Pomóżcie 🙏😞
Witam przyszłe mamusie😉 jestem tutaj nowa, powoli ogarniam co i jak więc jak coś zrobię nie tak to proszę poprawcie mnie 🙏
Jest to moja pierwsza ciąża w dodatku bliźniacza ♥️♥️aktualnie jestem w połowie 9tyg,zorientowalam się że jestem w ciąży kilka dni przed miesiączka strasznie bolało mnie podbrzusze i piersi (przed miesiączka też miałam bóle ale nie aż takie)
Ciąża potwierdzona termin wstępny 30 listopad ☺️☺️ ale pisze tutaj w innej sprawie. Kochane czy któraś z was też ma takie straszne mdłości i wymioty? Ja już nie daje rady, troszkę się polepszyło ale dalej są dni i noce ze nie wychodzę z łazienki i nie mogę jeść. Z moją gin już testowalysmy tyle sposobów i nic nie pomaga. Pomóżcie 🙏😞
Witaj przyszła mamusiu😊
Ja również jestem s ciąży bliźniaczej i właśnie dzisiaj miałam prenatalne 😊
Co do mdłości : o ja pierxole (przepraszam za wyrażenie)🤣No koszmar jest 🤮ja mam mocne popołudniami i najgorsze wieczorem😬jak wstaje siusiu w trakcie nocy to ledwo idę trzymając się ściany 🤣co do wymiotów to nie jest tak zle, chociaż przedwczoraj zwymiotowalam do zlewu w kuchni po skonsumowaniu kabanosa, mój mąż zdążył tylko zapytać czy mi smakowały ( szukał w kilku sklepach)😂
Ja nie dopuszczam do głodu: ciagle coś jem, choćby minimalna ilość, trochę pomaga. Mam pregna vomi i tez ciut pomaga. A tak serio to już mam dość tych mdłości bo występują w parze z bólem głowy, zawrotami głowy i kołataniem serca 🙄

reklama
Do góry