reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

Ta wizyta co 6 tygodni jest w sumie trochę dziwna. mnie lekarz kolejny raz umówił za 3 tygodnie - powiedział że przy prawidłowo rozwijającej się ciąży nie ma potrzeby częściej - no ale z tego co zrozumiałam te 3 tyg to taki maks. Może twoja pani doktor ma teraz coś zaplanowane i dlatego taka pozna wizyta? Może spróbuj się z nią zdzwonic? Jeśli chodzi o wybór no to już pozostaje do Ciebie kto wzbudził Twoje większe zaufanie. Może poczytaj opinie na necie. Ważne że z bobo wszystko ok
On ma bardzo dobre opinie.. Bardziej chodzi mi właśnie o to że Pani doktor tydzień temu nie zauważyła krwiaka i powiedziała, że niewie skąd się bierze to brudzenie a Pan doktor dzisiaj odrazu zauważył tego krwiaka.. Problem jest też tego typu że moja o doktor pracuje w szpitalu covidowym który niewiadomo kiedy odkształca.. I boję się że w końcu zostanę z ręką w nocniku w innym szpitalu bez lekarza.. A nie po to chodzę prywatnie...

reklama
On ma bardzo dobre opinie.. Bardziej chodzi mi właśnie o to że Pani doktor tydzień temu nie zauważyła krwiaka i powiedziała, że niewie skąd się bierze to brudzenie a Pan doktor dzisiaj odrazu zauważył tego krwiaka.. Problem jest też tego typu że moja o doktor pracuje w szpitalu covidowym który niewiadomo kiedy odkształca.. I boję się że w końcu zostanę z ręką w nocniku w innym szpitalu bez lekarza.. A nie po to chodzę prywatnie...
Myślę że szczera rozmowa z nią pomoże Ci podjąć decyzję 🙃 a lekarz z dziś nie określił od jak dawna jest ten krwiak ?

Myślę że po tej sytuacji jeżeli zostaniesz przy Pani doktor, to po każdej wizycie będziesz się zastanawiać czy napewno dobrze wszystko sprawdziła itd to to chyba nie ma sensu ☺️ w każdym razie w moim przypadku taki układ by nie miał racji bytu bo wychodziła bym z gabinetu niepewna diagnozy i zapewne za parę dni leciała do innego lekarza żeby potwierdzić = bezsens. Ale to Ty musisz się nad tym zastanowić 😘

Myślę że szczera rozmowa z nią pomoże Ci podjąć decyzję 🙃 a lekarz z dziś nie określił od jak dawna jest ten krwiak ?
Nie określił, ja w sumie nawet nie zapytałam z tego wszystkiego.. Wiadomość do mojej Pani doktor pisałam 4 dni temu.. Niewiem czy wogole z nią rozmawiać ze względu właśnie na ten szpital covidowy.. Będę cała ciąże siedzieć i się modlić żeby odkształcili?.. No i ten krwiak.. Przecież to się nie robi z dnia na dzień..

Myślę że po tej sytuacji jeżeli zostaniesz przy Pani doktor, to po każdej wizycie będziesz się zastanawiać czy napewno dobrze wszystko sprawdziła itd to to chyba nie ma sensu ☺️ w każdym razie w moim przypadku taki układ by nie miał racji bytu bo wychodziła bym z gabinetu niepewna diagnozy i zapewne za parę dni leciała do innego lekarza żeby potwierdzić = bezsens. Ale to Ty musisz się nad tym zastanowić 😘
Masz całkowita rację. To właśnie przez brak diagnozy i nie ustający brązowy śluz poszłam do innego lekarza.. Dlatego chyba zrezygnuje i zdecyduje się na Pana doktora. Może i małomówny ale konkretny.. Szpital w którym pracuje na bardzo dobre opinie..

Ja już po prenatalnych. Usg bardzo dobre, czekam jeszcze na wyniki pappa. Pani dr zrobiła nam śliczne fotki😊badanie trwało jakieś 25-35 min plus pobranie krwi. Dzisiaj 11+6 ale z usg wychodzi równe 12😊dołączam zdjęcie jednego z bliźniaków 😊

Załączniki

• 1DFE3E7D-7179-4E51-9198-A19ED0EE8D28.png
    1DFE3E7D-7179-4E51-9198-A19ED0EE8D28.png
    310,8 KB · Wyświetleń: 123
Ja już po prenatalnych. Usg bardzo dobre, czekam jeszcze na wyniki pappa. Pani dr zrobiła nam śliczne fotki😊badanie trwało jakieś 25-35 min plus pobranie krwi. Dzisiaj 11+6 ale z usg wychodzi równe 12😊dołączam zdjęcie jednego z bliźniaków 😊
Matko jakie kochana jakie piękne maleństwo 🥰🥰🥰🥰kamień z serca ze u was wszystko dobrze ❤️❤️

reklama
Witam przyszłe mamusie😉 jestem tutaj nowa, powoli ogarniam co i jak więc jak coś zrobię nie tak to proszę poprawcie mnie 🙏
Jest to moja pierwsza ciąża w dodatku bliźniacza ♥️♥️aktualnie jestem w połowie 9tyg,zorientowalam się że jestem w ciąży kilka dni przed miesiączka strasznie bolało mnie podbrzusze i piersi (przed miesiączka też miałam bóle ale nie aż takie)
Ciąża potwierdzona termin wstępny 30 listopad ☺️☺️ ale pisze tutaj w innej sprawie. Kochane czy któraś z was też ma takie straszne mdłości i wymioty? Ja już nie daje rady, troszkę się polepszyło ale dalej są dni i noce ze nie wychodzę z łazienki i nie mogę jeść. Z moją gin już testowalysmy tyle sposobów i nic nie pomaga. Pomóżcie 🙏😞

Do góry