Malinki123
Zaciekawiona BB
Mnie bolało tak do 6 tygodnia cały czas, gin mówiła że jeśli boli to żeby brać nospe ale jakoś przeżyłam i nie brałam
Oj coś wiem o tych pysznych smakołykach które nawet dobrze do żołądka nie dojdą mdłości mam cały dzień odkąd tylko otworze oczy a wymioty rano i wieczorem ale jak coś nie podpasuje to cały dzień morduje. Ja już stosowałam te tabletki pregna vomi, sam imbir a wczoraj przyszedł mi imbifem (zachwalany przez wszystkie ciężarne które znam) o JEJUNIU po tym dopiero miałam loty co 15 min. Jedyne co mi pomaga to cukierki miętowe. A co do Waszej trójeczki to widziałam zdjęcie sama słodycz cieszę się że wszystko jest dobrze byleby te nasze dzieciaczki tak nas nie mordowaly z tymi nudnościami i wymiotamiWitaj przyszła mamusiu
Ja również jestem s ciąży bliźniaczej i właśnie dzisiaj miałam prenatalne
Co do mdłości : o ja pierxole (przepraszam za wyrażenie)No koszmar jest ja mam mocne popołudniami i najgorsze wieczoremjak wstaje siusiu w trakcie nocy to ledwo idę trzymając się ściany co do wymiotów to nie jest tak zle, chociaż przedwczoraj zwymiotowalam do zlewu w kuchni po skonsumowaniu kabanosa, mój mąż zdążył tylko zapytać czy mi smakowały ( szukał w kilku sklepach)
Ja nie dopuszczam do głodu: ciagle coś jem, choćby minimalna ilość, trochę pomaga. Mam pregna vomi i tez ciut pomaga. A tak serio to już mam dość tych mdłości bo występują w parze z bólem głowy, zawrotami głowy i kołataniem serca