reklama
Mag...
Fanka BB :)
ooo witaj mamy termin blisko siebie ja na 20Cześć dziewczyny, jestem tu nowa
Termin porodu mam na 19.11.2021. Jest to moja pierwsza ,długo wyczekiwana ciąża.
Fajnje że jest takie forum i to jak bardzo aktywne
Ja dzis 11+2, ciągle czekam aż w końcu te okropne mdlosci ustaną, meczy mnie to bardzo.
W pierwszej ciąży nie wiedziałam co to dolegliwości ciążowe, ta ciąża jest zupełnie inna..
Za 5 dni badania prenatalne. Juz bym chciała mieć je za sobą.
W pierwszej ciąży nie wiedziałam co to dolegliwości ciążowe, ta ciąża jest zupełnie inna..
Krakowianka89
Ja 12+5 i nadal mnie mecza, ale mam wrażenie że trochę mniej intensywnie od dwóch dni, więc jest nadziejaJa dzis 11+2, ciągle czekam aż w końcu te okropne mdlosci ustaną, meczy mnie to bardzo.
Cześć dziewczyny! Melduję się 10+2, termin na 13.11. To moja trzecia ciąża, mam już 7 letniego syna. Przed tą ciąża miałam poronienie w 6 tyg. Ogólnie czuje się źle, cały czas mam mdłości i jestem bardzo osłabiona. W ciąży synem nie miałam żadnych dolegliwości, nawet w piłkę mogłam grać z siostrzeńcem. A teraz czuje się tragicznie. Chyba starość, w tym roku 34 urodziny
Juana19
Witam nowe dziewczyny i trzymam mocno kciuki ))
Ten tydzień dla wielu będzie już oznaczał badania prenatalne. Mam nadzieje ze wyniki będą super
Ja skończyłam 11 tydzień. Termin 7 listopad. W tym tyg oddaje krew na nifty a w piątek pierwsze usg prenatalne. Potem jeszcze jedno i pappa wiec do końca kwietnia wszystkie karty na stole
Miłego tygodnia!
Ten tydzień dla wielu będzie już oznaczał badania prenatalne. Mam nadzieje ze wyniki będą super
Ja skończyłam 11 tydzień. Termin 7 listopad. W tym tyg oddaje krew na nifty a w piątek pierwsze usg prenatalne. Potem jeszcze jedno i pappa wiec do końca kwietnia wszystkie karty na stole
Miłego tygodnia!
MiśZielinka
Matko przepraszam dziewczyny ale poprostu u mnie ciężko jest. Dzisiaj jestem 8+5.od 8mego tygodnia mam brązowe uplawy? W 8tc byłam u mojej lekarki i niby wszystko wporzadku ale brudzenie jest. Biorę Duphaston, accard 150 i powinnam brać luteine 2x1 pod język ale ze względu na wymioty biorę raz bo nie daje rady.. Nadal mam te uplawy i zastanawiam sie czy nie pójść jeszcze skonsultować się do jakiegoś lekarza jest mi tak smutno i ciężko, że nie daje rady nawet uzupełniać tu zaległości.. Termin na 23. 11 karta ciąży założona.. Co sądzicie?
A moze lekarz mogłby Tobie wypisać inna postac progesteronu ? Podobno dopochwowe lepiej się wchłaniają.Matko przepraszam dziewczyny ale poprostu u mnie ciężko jest. Dzisiaj jestem 8+5.od 8mego tygodnia mam brązowe uplawy? W 8tc byłam u mojej lekarki i niby wszystko wporzadku ale brudzenie jest. Biorę Duphaston, accard 150 i powinnam brać luteine 2x1 pod język ale ze względu na wymioty biorę raz bo nie daje rady.. Nadal mam te uplawy i zastanawiam sie czy nie pójść jeszcze skonsultować się do jakiegoś lekarza jest mi tak smutno i ciężko, że nie daje rady nawet uzupełniać tu zaległości.. Termin na 23. 11 karta ciąży założona.. Co sądzicie?
Osobiście,jeszcze jak się staraliśmy i kilka cykli bralam luteinę dopochowowa (bo lekarz uważał ze mam niedomogę) to z kolei mialam silne infekcje grzybicze. Jak zaszłam w ciążę i lekarz chcial mi wypisać luteine to przypomniałam mu o tym, wiec wypisał mi utrogestan dopochwowo. Biore 3 tygodnie i wszystko jest dobrze
reklama
Moim zdaniem nie zaszkodzi skonsultować to jeszcze z innym lekarzem lub jeszcze raz skonsultować się ze swoim jeśli się nie poprawi. Będziesz wtedy pewniejsza.Matko przepraszam dziewczyny ale poprostu u mnie ciężko jest. Dzisiaj jestem 8+5.od 8mego tygodnia mam brązowe uplawy? W 8tc byłam u mojej lekarki i niby wszystko wporzadku ale brudzenie jest. Biorę Duphaston, accard 150 i powinnam brać luteine 2x1 pod język ale ze względu na wymioty biorę raz bo nie daje rady.. Nadal mam te uplawy i zastanawiam sie czy nie pójść jeszcze skonsultować się do jakiegoś lekarza jest mi tak smutno i ciężko, że nie daje rady nawet uzupełniać tu zaległości.. Termin na 23. 11 karta ciąży założona.. Co sądzicie?