reklama
ziutkaKA
Fanka BB :)
taaak bardzo nawilza, nie pachnie w ogole, ale fajnie sie wchlania, fakt ze dlugo. Czytalam troche ze w ciazy jest bardzo polecany wlasnie na rozstepy. ja juz dlugo wczesniej go uzywalam glownie na cellulitNawilża ten olejek skórę? Dużo o nim słyszałam i planowałam się zaopatrzyć, ale jakoś do tej pory jeszcze tego nie zrobiłam..
Emilcia88
Trochę zabawne ale głównie przerażające. Taka mamy opiekęLekarz prowadzący moją pierwszą ciążę ostatnio zasłynął tym że bliźnięta zauważył w 28 tygodniu ciąży. Dziewczyna 28 tygodni chodziła na NFZ
Truskawka9119
Cześć dziewczyny! Wczoraj miałam wizytę, bobas ma już 3.82 cm wizyta bardzo udana bo bobas był bardzo ruchliwy stópki mają 0.6cm
KolorowaCzerń
Moderator
Ja podobnie [emoji16] 170cm i 79kg. A jak zaszłam w ciążę ważyłam 82kg. Pewnie niebawem waga zacznie rosnąć. Mam nadzieję że max 90kg będzie. Ale zobaczymy.
Ja w sumie też.. w styczniu się wzięłam za siebie Dietka ćwiczenia ( miałam 85 kg ) w środę ważył mnie lekarz i wyszło 78. No ale to dalej dużo xd mam 167 cm
Emilcia88
To już dużyCześć dziewczyny! Wczoraj miałam wizytę, bobas ma już 3.82 cm wizyta bardzo udana bo bobas był bardzo ruchliwy stópki mają 0.6cm
Martaem1983
A to jest jakiś pomysł muszę dzisiaj spróbować , mam ananasa kiwi mleko owsiane wiec dodam do tego śliwkia nie chcialabys sprobowac tych suszonych sliwek dodawac np do koktajli owocowych? takie zblendowane prawie sa nie wyczuwalne
MasakraTrochę zabawne ale głównie przerażające. Taka mamy opiekę
Wspaniałe wiadomościCześć dziewczyny! Wczoraj miałam wizytę, bobas ma już 3.82 cm wizyta bardzo udana bo bobas był bardzo ruchliwy stópki mają 0.6cm
Emilcia88
Ja się okropnie boje przytyć bo widzę jak moja siostra sobie nie radzi z zrzuceniem zbędnych kg po ciążyJa podobnie [emoji16] 170cm i 79kg. A jak zaszłam w ciążę ważyłam 82kg. Pewnie niebawem waga zacznie rosnąć. Mam nadzieję że max 90kg będzie. Ale zobaczymy.
reklama
Martaem1983
Ja mam 165 i 89, ale u mnie to raczej norma, przy 82 wyglądam na szczupła osobękości widocznie mam ciężkie ja przytyłam przed ciąża po encortonie ale teraz jak się wazę to nie tyje właściwie w ogóle mam nadzieje ze max 20 przytyje , wiadomo z bliźniakami zawsze więcej się przybiera ale zaczynam mocno dbać o dietę w sensie zdrowe jedzenie wiec oby się udało, zachcianki w postaci słodyczy mam już za sobą najgorsze były od 5 do 8 tyg, mogłam jest tylko i wyłącznie słodyczeJa podobnie [emoji16] 170cm i 79kg. A jak zaszłam w ciążę ważyłam 82kg. Pewnie niebawem waga zacznie rosnąć. Mam nadzieję że max 90kg będzie. Ale zobaczymy.