reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2021

reklama
Dzień dobry
Mam nadzieję że czujecie się dobrze a fasolki rosną duże i zdrowe.
U mnie święta mijają na jedzeniu [emoji1787]
A tak poważnie, kontroluje ilość bo mój małż zrobił takie zakupy jakby co najmniej pół wojska chciał wykarmić...
Mam pytanie do mam które mają dzieciaki. Czy wasze pociechy miały, bądź mają takie noce, że budzą się z płaczem, wierzgają nogami, rzucają się i nie dadzą się przytulić ani uspokoić? Moja tak miała drugą noc z rzędu. Płacz tak głośny, że aż mnie przeraził. Płakała chyba z 30 min. Żadne uspokojenie nie pomagało. Dopiero jak się zmęczyła i nie miała już siły płakać, przestała kopać i wierzgać.A na koniec położyła się, powiedziała kocham Cię i zasnęła. Teraz rano jak ja pytałam czemu płakała i kopała wszystko odpowiedziała że, nie pamięta. [emoji849][emoji848]
Najgorsze że ona już dawno śpi a ja wybudzona nie mogę się uspokoić.

Witam mam takie pytanie bierzecie kwas foliowy i witaminy które maja 400 jednostek kwasu foliowego czy No tylko takie witaminy
Tylko witaminy w których jest kwas foliowy. To tylko suplementy nie jakiś hiperlek. O foliany warto zadbać z diety i zamiast tabletek zjadać zielone warzywa, pietruszkę, cytrusy i maliny😉
Na razie łykam ovarin, mam jeszcze jednono opakowanie😉

Napisze Wam przerazajava historie ktora spotkala moja przyjaciolke tu w Fin.
Przez krotka chwile odrobine plamila i przestala, a z racji, ze ma paniczny stosunek do chorob poszla do szpitala. Tam odeslali ja z kwitkiem, wiec poszli do drugiego.
Tam ja w koncu przyjeli, lekarz na USG zobaczyl 4mm zarodek, dlugo badal ale nie bylo serduszka. Na tej podstawie stwierdzil, ze ciaza jest martwa i dal jej leki poronne.
Nie odeslal jej do domu zeby wrocila za tydzien, tylko od razu leki i usuniecie zarodka.
To smierdzi na kilometr nie? Bo na tym etapie ciazy normalnie jest juz zarodek, ale nie ma jeszcze serduszka nie? Ciaza pewnie ok 5-6 tygodnia 😱

[emoji47][emoji47]Matko, zażyła je?
Przez krotka chwile odrobine plamila i przestala, a z racji, ze ma paniczny stosunek do chorob poszla do szpitala. Tam odeslali ja z kwitkiem, wiec poszli do drugiego.
Tam ja w koncu przyjeli, lekarz na USG zobaczyl 4mm zarodek, dlugo badal ale nie bylo serduszka. Na tej podstawie stwierdzil, ze ciaza jest martwa i dal jej leki poronne.
Nie odeslal jej do domu zeby wrocila za tydzien, tylko od razu leki i usuniecie zarodka.
To smierdzi na kilometr nie? Bo na tym etapie ciazy normalnie jest juz zarodek, ale nie ma jeszcze serduszka nie? Ciaza pewnie ok 5-6 tygodnia [emoji33]

To smierdzi na kilometr nie? Bo na tym etapie ciazy normalnie jest juz zarodek, ale nie ma jeszcze serduszka nie? Ciaza pewnie ok 5-6 tygodnia 😱
Przerażające naprawdę. Czy ona została w tym szpitalu czy uciekła? W PL jest chyba coś takiego ze 2 lub 3 niezależnych lekarzy na różnym sprzęcie musi ocenić, zanim podejmie się zabieg lub tabletki. Mnie badało 3 lekarzy przed podaniem tabletek.
Ale ta historia naprawdę mrozi krew w żyłach dlatego powtarzam i zawsze będę powtarzała że nie można ufać w 100% trzeba mieć też własną wiedzę i rozum.

Przerażające naprawdę. Czy ona została w tym szpitalu czy uciekła? W PL jest chyba coś takiego ze 2 lub 3 niezależnych lekarzy na różnym sprzęcie musi ocenić, zanim podejmie się zabieg lub tabletki. Mnie badało 3 lekarzy przed podaniem tabletek.
Ale ta historia naprawdę mrozi krew w żyłach dlatego powtarzam i zawsze będę powtarzała że nie można ufać w 100% trzeba mieć też własną wiedzę i rozum.
patrzac na wielkosc zarodka, ciaza pewnie byla zywa, tylko jeszcze nie bylo serduszka :(

reklama
Do góry