reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2021

reklama
Hej witam się 6t5d z tych nerwów spać przez pół nocy nie mogłam a od godziny 5 na nogach ja się pytam po co jak jeszcze 2 godziny spać bym mogła. Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty zdam relacje jak wyjdę mam ma 9.25 🙂
Dziś wizyta? A to chyba jasne dlaczego spac nie dało się dłużej 😉trzymam ✊✊✊na pewno wszystko będzie dobrze 😚

Ja 39 i tydzień wiec jest tu grupka „starszych pan” :))) u nas to trzeci, ostatnia ciaza 7 lat temu wiec jakby na nowo.
Ja 37 w listopadzie 38🙂
Ja przez ostatnie dni kochane mam jakis fetysz do moich cycków 🤣non stop sie za nie łapie i sprawdzam czy bolą 🤭🙈🙉 mimo tego ze co jakiś czas czuje mrowienie w okolicy brodawek .
Powiedzcie proszę ze nie tylko mi odbija 😁🤣
normalka😂

Dziewczyny zaczynamy tydzień wizyt, trzymam mocno kciuki za każda, aby z ulga i bez stresu spędzić Święta Wielkanocne ✊🏻✊🏻✊🏻🥰

U nas dziś 5+4, wczoraj był fajny dzień, mdłości ustąpiły i jakoś lepiej się czułam 😊 Pospacerowałam i dotleniłam się wiec duży plus. Dziś wracam do pracy 👌🏻

reklama
Witam sie w 6t6d. Wvzoraj sie niebodzywalam ,bo zwyczajnie humor mi odmawial posłuszeństwa.. zmeczenie wzielo górę.. czeka mnie niezwykle ciezki tydzień :( coraz częściej dopadaja mnie mysli , że nienawidze swojej pracy wbyym miejscu co teraz i zastanawiam sie no ch... Ja sie zażynam, po co.. dla kogo... Eh życie.. oby dotrwać az sie cieplo zrobi. Czlowiek sie skupi na czasie z dziecmi spędzonym na dworzu ,a nie na nic nie wartej i niepotrzebnej nikomu robocie.. nie chcialo mi sie dziś wstać.. no ale niestety trzeba :(

Musze dzis z szefowa pogadac bo jutro ,albo w srode muszw dotrzec do lekarza zeby mnie kątem przyjął.. powiedzial,ze mi nie odmowi tylko ja musze dotrzec .. a wszystko w godzinach mojej pracy...

Wszystkim Wam zycze udabego dnia oraz wizyt i czekam na same dobre wiesci :*

Do góry