reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

reklama
Hej witam się 6t5d z tych nerwów spać przez pół nocy nie mogłam a od godziny 5 na nogach ja się pytam po co jak jeszcze 2 godziny spać bym mogła. Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty zdam relacje jak wyjdę mam ma 9.25 🙂
Dziś wizyta? A to chyba jasne dlaczego spac nie dało się dłużej 😉trzymam ✊✊✊na pewno wszystko będzie dobrze 😚

Ja 39 i tydzień wiec jest tu grupka „starszych pan” :))) u nas to trzeci, ostatnia ciaza 7 lat temu wiec jakby na nowo.
Ja 37 w listopadzie 38🙂
Ja przez ostatnie dni kochane mam jakis fetysz do moich cycków 🤣non stop sie za nie łapie i sprawdzam czy bolą 🤭🙈🙉 mimo tego ze co jakiś czas czuje mrowienie w okolicy brodawek .
Powiedzcie proszę ze nie tylko mi odbija 😁🤣
normalka😂

Dziewczyny zaczynamy tydzień wizyt, trzymam mocno kciuki za każda, aby z ulga i bez stresu spędzić Święta Wielkanocne ✊🏻✊🏻✊🏻🥰

U nas dziś 5+4, wczoraj był fajny dzień, mdłości ustąpiły i jakoś lepiej się czułam 😊 Pospacerowałam i dotleniłam się wiec duży plus. Dziś wracam do pracy 👌🏻

reklama
Witam sie w 6t6d. Wvzoraj sie niebodzywalam ,bo zwyczajnie humor mi odmawial posłuszeństwa.. zmeczenie wzielo górę.. czeka mnie niezwykle ciezki tydzień :( coraz częściej dopadaja mnie mysli , że nienawidze swojej pracy wbyym miejscu co teraz i zastanawiam sie no ch... Ja sie zażynam, po co.. dla kogo... Eh życie.. oby dotrwać az sie cieplo zrobi. Czlowiek sie skupi na czasie z dziecmi spędzonym na dworzu ,a nie na nic nie wartej i niepotrzebnej nikomu robocie.. nie chcialo mi sie dziś wstać.. no ale niestety trzeba :(

Musze dzis z szefowa pogadac bo jutro ,albo w srode muszw dotrzec do lekarza zeby mnie kątem przyjął.. powiedzial,ze mi nie odmowi tylko ja musze dotrzec .. a wszystko w godzinach mojej pracy...

Wszystkim Wam zycze udabego dnia oraz wizyt i czekam na same dobre wiesci :*

Do góry