Dodam ze pierwszy dzień ostatniej miesiączki to 18.02Hej Kochane właśnie dowiedziałam się ze jestem w ciąży 25 marca zaczął się 5 tydzień i pęcherzyk ma już 6mm, czy to oznacza ze przy wizycie 2.04 istnieje szansa ze zobaczę już zarodek ?pozdrawiam
reklama
Dziś wizyta? A to chyba jasne dlaczego spac nie dało się dłużej trzymam na pewno wszystko będzie dobrzeHej witam się 6t5d z tych nerwów spać przez pół nocy nie mogłam a od godziny 5 na nogach ja się pytam po co jak jeszcze 2 godziny spać bym mogła. Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty zdam relacje jak wyjdę mam ma 9.25
Martaem1983
Fanka BB :)
Ja 37 w listopadzie 38Ja 39 i tydzień wiec jest tu grupka „starszych pan” )) u nas to trzeci, ostatnia ciaza 7 lat temu wiec jakby na nowo.
normalkaJa przez ostatnie dni kochane mam jakis fetysz do moich cycków non stop sie za nie łapie i sprawdzam czy bolą mimo tego ze co jakiś czas czuje mrowienie w okolicy brodawek .
Powiedzcie proszę ze nie tylko mi odbija
ja w pazdzierniku 38Ja 37 w listopadzie 38
normalka
Malinowysok
Część dziewczyny. Ja też dzisiaj mam wizytę. Dopiero o 17... Mam nadzieję, że dzień szybko zleci.
Znając życie wtedy dzien ciągnie się najbardziej zycze juz teraz oby było inaczej i szczęśliwej wizyty niech wszystko będzie po twojej myśliCzęść dziewczyny. Ja też dzisiaj mam wizytę. Dopiero o 17... Mam nadzieję, że dzień szybko zleci.
Patka77
Dziewczyny zaczynamy tydzień wizyt, trzymam mocno kciuki za każda, aby z ulga i bez stresu spędzić Święta Wielkanocne
U nas dziś 5+4, wczoraj był fajny dzień, mdłości ustąpiły i jakoś lepiej się czułam Pospacerowałam i dotleniłam się wiec duży plus. Dziś wracam do pracy
U nas dziś 5+4, wczoraj był fajny dzień, mdłości ustąpiły i jakoś lepiej się czułam Pospacerowałam i dotleniłam się wiec duży plus. Dziś wracam do pracy
reklama
Jotka_
Witam sie w 6t6d. Wvzoraj sie niebodzywalam ,bo zwyczajnie humor mi odmawial posłuszeństwa.. zmeczenie wzielo górę.. czeka mnie niezwykle ciezki tydzień coraz częściej dopadaja mnie mysli , że nienawidze swojej pracy wbyym miejscu co teraz i zastanawiam sie no ch... Ja sie zażynam, po co.. dla kogo... Eh życie.. oby dotrwać az sie cieplo zrobi. Czlowiek sie skupi na czasie z dziecmi spędzonym na dworzu ,a nie na nic nie wartej i niepotrzebnej nikomu robocie.. nie chcialo mi sie dziś wstać.. no ale niestety trzeba
Musze dzis z szefowa pogadac bo jutro ,albo w srode muszw dotrzec do lekarza zeby mnie kątem przyjął.. powiedzial,ze mi nie odmowi tylko ja musze dotrzec .. a wszystko w godzinach mojej pracy...
Wszystkim Wam zycze udabego dnia oraz wizyt i czekam na same dobre wiesci :*
Musze dzis z szefowa pogadac bo jutro ,albo w srode muszw dotrzec do lekarza zeby mnie kątem przyjął.. powiedzial,ze mi nie odmowi tylko ja musze dotrzec .. a wszystko w godzinach mojej pracy...
Wszystkim Wam zycze udabego dnia oraz wizyt i czekam na same dobre wiesci :*