reklama
marlena_lena
Zaciekawiona BB
Nic się nie martw poki nic Ci nie powiedział lekarz złego, nieraz trzeba trochę poczekać i bądź dobrej myśli ❤ czasami trzeba czasu żeby wszystko się rozwinęło, może jest dużo za wcześnie. A który to tydzień ?Dołączam zdjęcie malutkiego pęcherzyka. Zobaczymy co się okaze. może beta tak mało przyrosła bo nie będzie zarodka .Zobacz załącznik 1252807
Ostatnia miesiączka 19 lutego , to chyba piątyNic się nie martw poki nic Ci nie powiedział lekarz złego, nieraz trzeba trochę poczekać i bądź dobrej myśli ❤ czasami trzeba czasu żeby wszystko się rozwinęło, może jest dużo za wcześnie. A który to tydzień ?
marlena_lena
Zaciekawiona BB
Nie zamartwiaj się i nie czytaj bo to jest najgorsze co może być. Ja pamietam jak sie katowałam internetem i w poprzedniej ciazy i przy okazji diagnozowania choroby nowotworowej taty to myslalam ze sie wykoncze sama. Teraz staram się ograniczać czytanie a tez mialam i w sumie nadal mam rozne mysli. To forum jest najlepsze I w sumie strasznie się denerwuje wizyta, mam ja w srode i stresik jest ale wyobrażam sobie ze jest wszystko dobrze.Jeaaa gratuluję Wam Dziewczyny biedne dziadziusie i serduszka są,
Muszę to uczcić kanapka z KFC (ale sałatę wezmę swoją z domu bo boję się listeriozy hahaha)
Jotka_
Fanka BB :)
Bo może za duze jest.Kurcze czemu mi nie chce wstawić zdjęcia
reklama
marlena_lena
Zaciekawiona BB
No to jest jeszcze czas zeby pokazać sie trzeba poczekać i wierzyć ze przy okazji następnej wizyty bedzie wszystko dobrze! Co do bety tez slyszalam ze nieraz byl maly przyrost i wszystko dobrze sie potoczyło ☺Ostatnia miesiączka 19 lutego , to chyba piąty