reklama
Jotka_
Fanka BB :)
Pokazuj!!!!Kochane zrobilam chwile temu test Czułość 10
Jotka_
Ja dwie poprzednie miałam idealnie w terminie. Teraz bobas ciut mniejszy ,ale termin tez pozosaje bez zmian, bo moze nadrobic sobie )Ciąża potwierdzina, serduszko bije termin pozostał bez zmian, 16.11. Aż dziwne bo na tą chwilę ciąża idealnie wg Om Zobacz załącznik 1252802
marlena_lena
Zaciekawiona BB
Gratulacje! ❤Ciąża potwierdzina, serduszko bije termin pozostał bez zmian, 16.11. Aż dziwne bo na tą chwilę ciąża idealnie wg Om Zobacz załącznik 1252802
Jotka_
Aaa no i gratuluje! Cudowny kropunio!Ciąża potwierdzina, serduszko bije termin pozostał bez zmian, 16.11. Aż dziwne bo na tą chwilę ciąża idealnie wg Om Zobacz załącznik 1252802
marlena_lena
Zaciekawiona BB
Gratulacje! ❤Zobacz załącznik 1252782
Jedno jajo,n ie puste z serduszkiem
Dołączam zdjęcie malutkiego pęcherzyka. Zobaczymy co się okaze. może beta tak mało przyrosła bo nie będzie zarodka .Bądź dobrej myśli, wszystko może się zakończyć szczęśliwie
Jotka_
Ale powiedziala pod jakim wzgledem. W sumie nie zastanawialo mnie to.. tylk to ze on jest taki duzyPiękne, gratuluje! Moja ginekolog mi mówiła, że taki okrągły pęcherzyk ciążowy to bardzo dobry znak
Jestem w Norwegii, ale niestety nie pomogę, nie orientuję się w najnowszych regulacjach. Najlepiej pytać na grupach Polaków w Norwegii.
Nie.
„Łapać” myśli świadomie, można nawet zapisywać, korygować z nieracjonalnych i powodujących lęk na konstruktywne. Pisałam o tym post jakiś czas temu, jestem psycholożką
reklama
Jotka_
Pod okienkiem odpowiediz mas opcje wstaw zdjecie.. jak za duze to zrub screena tego zdjecia albo je przytnijjak moge wstawić zdjecie