reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

reklama
Ja mam małe mandarynki to nawet nie ma jak ten ołówek włożyć [emoji1787]
U mnie to samo [emoji85] przeszłam tylko ten test jak karmiłam [emoji28]
I ja Wam pokaże moją piękność [emoji7]
Zobacz załącznik 1252236Zobacz załącznik 1252237

Kocha wszystkich ludzi na zabój [emoji16] jak przychodzi kurier, listonosz albo ktoś obcy to i tak zaczyna merdać ogonem [emoji1787]
Piękna [emoji3059] a na zdjęciu poniżej nasz Tony, jest z nami dopiero jakieś ponad pół roku, przybłąkał się, próbowaliśmy znaleźć właściciela ale nikt się nie zgłosił więc został z nami [emoji3590]
IMG_20210109_141818180~3.jpeg

Dziewczyny tak czytam Wasze komentarze i większość z Was ma jakieś dolegliwości i tak się zastanawiam, czy ja jakaś dziwna jestem czy co :o nie zapeszając czuje się znakomicie, jedyne co to smaki mi się zmieniły no i w podbrzuszu czasami coś zakłuje oraz piersi są nabrzmiałe. Mam nadzieję, że Wam szybko przejdą te dolegliwości i tego życzę Wam z całego serducha :):)
W pierwszej ciazy z corką mialam tak samo jak Ty😁 ciesz sie i korzystaj 🤩

Co to jest test ołówka? [emoji85]
Miałam o to samo spytać [emoji23][emoji23]
He he unosisz piers, wkladasz pod nia olowek i puszczasz. Jak olowek spadnie zdalas :D jak zostanie pomiedzy piersia i brzuchem to "masz problem" :D :D
To ja bym na wstępie oblała [emoji85]
Przedstawiam Wam moje stanowisko pracy: BB na duzym, praca na malym i butelka #2 z ktorej pociagam. [emoji1320]
Piękne[emoji6] nie nudzi ci się widzę
Ja mam małe mandarynki to nawet nie ma jak ten ołówek włożyć [emoji1787]
Ja wręcz przeciwnie melony jakieś [emoji23][emoji23]
Dziewczyny, przebijcie to. Popłakałam się na reklamie zupek chińskich [emoji1787][emoji1787]
Chyba ciezko będzie przebić [emoji6][emoji6]

reklama
o jezu zapomniałam. Całkiem haha słońce przyswiecilo młody chciał na balkonie się pobawić (ja z nim siedzę i go pilnuje) więc sama mi szmata i płyn do rąk wpadly. Ale spokojnie Aniu umyłam tylko połowę z czego połowę połowy juz młody z kotem mi uwalili.
Hehe jasne, tak sobie żartuję😉 a jak brzuch? Lepiej już?

Do góry