reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

Cześć dziewczyny, u mnie dzisiaj 6+2 i poki co świętuję każdy dzień bo na razie nic się u mnie nie zmienia i śpię normalnie, jem normalnie i w ogóle jest prawie normalnie 😅 oby tak zostało do końca 🙊 albo jak najdłużej 😉
Miłego dnia 😉
Chyba Mileny tak mają, ja też nie mam prawie żadnych objawów poza bólem brzucha który dziś w nocy mnie obudził. Musiałam wziąć nospe bo zwariowałabym 🙅‍♀️ czasem lekko zemdli to wtedy szybko zjem i juz jest dobrze 🙂
Ale co to za objawy, całe nic 😁

Cześć wszystkim!
Ja dziś 7+3, póki co w planach mam odpoczywanie, może później trochę posprzątam. Zauważyłam, że jak się przemęczę dzień przed to w nocy mam tragiczne bóle brzucha. Więc dzisiaj staram się odpoczywać :) miłego dnia

reklama
Witajcie, ja dzis 8+2 i mam pierwsza wizyte u mojego prywatnego doktorka, do ktorego chodzilam w ciazy z córką. Na poprzedniej wizycie z enel medu bylo juz serduszko, no ale cos czuje, ze juz przed kazdym usg bede sie denerwowac😬 Milego dzionka wszystkim ❤
Czekamy na dobre wieści ❤️
Hej dziewczyny 🤗 apka pokazuje mi dziś 5t7d. Od wczoraj ustąpiła większość objawów - brzuch praktycznie wcale nie boli, piersi rano chwilę a potem przez cały dzień tylko przy dotykaniu. Dodatkowo żadnych rewolucji żołądkowych ani jelitowych. Smaków w sumie też nie mam ( chyba że obowiązkowa codzienna porcja frytek ). Zaczynam się martwić trochę czy wszystko u mnie przebiega właściwie, bo z tego co czytam większość z Was na tym etapie ma już spore dolegliwości 🤔
Może to tylko chwilowe zmniejszenie objawów, nie martw się na zapas. Każdy dzień ciąży jest inny i funduje sporo wrażeń 😁
Ja się witam 6+4 :) za równo tydzień mam w końcu wizytę. Oszlaje do tego czasu 😆 też mi cmi w głowie. Niby jestem głodna ale jak otwieram lodówkę to muszę ją od razu zamknąć 😂 puki co kawka wchodzi bez problemu. Od wczoraj wieczora nie biore No - spy i jakoś nie ma żadnej różnicy. Ale mam dziś teleporade z ginem to dopytam co do i jak. Jedynie to dziś strasznie czuje lewy jajnik. Nie wiem czy to od tego wczorajszego kichnięcia czy się tam ładnie wszystko rozciąga. Cycki bolą ciągle tak samo mocno 😪 zmęczona i śpiąca non stop, jedynie te nudności i mdłości są jakieś dziwne. Raz są, raz nie.
Czekam z Tobą, bo również w czwartek mam wizytę 😁 Niech ten czas leci szybciej! Kawusia też dziś wypita, także nie jest zle 👌🏻

Cześć! 😊 Dziś zaczynamy 6 tydzień (5+0), jak ten czas szybko leci 🙈 Za równy tydzień wizyta, nie mogę się już doczekać 🥰
Wczoraj pisałam, że mdłości ustąpiły, a wieczorem dopadły ze zdwojona siła 🤭 Każdy dzień ciąży jest nieprzewidywalny 😅 Rano mam mnóstwo energii, apetyt i czuje się dobrze, a po 13 klops, tzw „dyntka” 😜
Plus tej sytuacji jest taki, że pracuje w domu i mogę chwile poleżakować.

Milego dnia wszystkim 😘

Chyba Mileny tak mają, ja też nie mam prawie żadnych objawów poza bólem brzucha który dziś w nocy mnie obudził. Musiałam wziąć nospe bo zwariowałabym 🙅‍♀️ czasem lekko zemdli to wtedy szybko zjem i juz jest dobrze 🙂
Ale co to za objawy, całe nic 😁

Cześć wszystkim!
Ja dziś 7+3, póki co w planach mam odpoczywanie, może później trochę posprzątam. Zauważyłam, że jak się przemęczę dzień przed to w nocy mam tragiczne bóle brzucha. Więc dzisiaj staram się odpoczywać :) miłego dnia
A to z tymi bólami mam podobnie. Ostatnio miałam jakiegoś powera, więc wzięłam się za sprzątanie, pranie itp no i pod koniec musiałam poleżeć bo zaczęło mnie pobolewać 🥴 fakt przeszło po jakimś czasie, no ale takie sprzątanie na raty przez cały dzień mnie tak denerwuje, że szok 🙈 i dlatego ostatnio wolę drzemkę 🤣 a kiedy się zrobi porządki na święta to nie wiem 🙊

Cześć! 😊 Dziś zaczynamy 6 tydzień (5+0), jak ten czas szybko leci 🙈 Za równy tydzień wizyta, nie mogę się już doczekać 🥰
Wczoraj pisałam, że mdłości ustąpiły, a wieczorem dopadły ze zdwojona siła 🤭 Każdy dzień ciąży jest nieprzewidywalny 😅 Rano mam mnóstwo energii, apetyt i czuje się dobrze, a po 13 klops, tzw „dyntka” 😜
Plus tej sytuacji jest taki, że pracuje w domu i mogę chwile poleżakować.

Milego dnia wszystkim 😘
Ja do wizyty mam 4 dni, a wydaje mi się, że to się tak ciągnie... Każdy dzień jest taki długi.
W ciąży każdy dzień jest inny 😅 wczoraj była tragedia, dzisiaj już lekko lepiej i mam więcej siły, żeby coś ogarnąć. Trzeba doceniać te momenty w których jest lekko lepiej ;)

Dzień dobry, nadrobić Was to jakiś maraton[emoji849][emoji47]Połowę zapomniałam co chciałam odpisać.
Padło pytanie o dzieci. A więc ciąża 4, w domu 2 córki - 16 lat i 4 lata.
A i czego mi brakuje hmmm - alkoholu nie pije w ogóle, chyba już będzie z 25 lat. Ani kropli. Nie mam problemu z alkoholem, nawet sylwester i inne imprezy u nas są z alkoholem ale w młodości byłam zgwałcona. Przeszłam długa drogę aby świadomie i bez żalu o tym mówić.
Ciszy o tak ciszy czasami mi brakuje najbardziej. Takie 3 dni bez mamooo, mamoooo. Anka gdzie jest to, Anka a gdzie położyłaś to.... Właśnie cisza to moje obecne marzenie i lenistwo[emoji7]
Wszystkim wizytującym powodzenia i trzymam kciuki[emoji110][emoji110]
przykro mi z powodu Twoich przejść ale jesteś silna że się z tym zmierzyłaś!

Ja byłam na wizycie wg OM 5t4d i było za wcześnie. To wszystko zależy od organizmu, sprzętu. Daj znać po wizycie i trzymam kciuki [emoji4]
Zazwyczaj około 6 tygodnia coś widać wczesniej może zobaczysz zarodek
Dziewczyny macie takie straszne upławy, śluz? Mnie to trochę przeraża bo u mnie jest go dużo. Przezroczysty i taki wodnity. Ciągle czuje jakby coś leciało, idę do WC a to właśnie takie coś.
Dziś jestem jak zoombie.. Nic mi się nie chce, robię szybki obiad i idę spać bo tragedia. Brzuch mnie znowu trochę boli, nudności aż tak dziś nie dokuczają chyba że pije po jedzeniu i w trakcie to wtedy jest okropnie. Nie czaje czemu tak mam [emoji849]
U mnie też niestety dużo
Masakra. Chyba zacznę podpaski nosić bo taki dyskomfort :/
Ja wkładkę czasem co godzinę wymieniam cała mokra
Oooo jest w Katowicach!!!! Jejuu jesteście kochane [emoji7][emoji7][emoji7]
U mnie w pobliżu nie ma a narobiliscie smaka [emoji3525]

reklama
Do góry