reklama
KolorowaCzerń
Moderator
Też mnie kusi ten segregator. I chyba zamówię [emoji16]
I takie podejście to ja szanuje [emoji16] i też je stosuje [emoji16]
P. S. Piękne te Wasze psy [emoji7]
Pozazdroscilam jednej z kolezanek na forum i tez sobie zamowilam segregator od mamy ginekolog. Przesylka wyszla drozej niz segregator, ale fajnie miec jakas pomoc jesli sie okaze ze faktycznie @Bunia49 ma racje i opieka jest nedzna.
Pytalam wlasnie kolezanke i mowila ze czula sie zaopiekowan. Miala 11 wizyt u poloznej (2 po 40 tygodniu) i 2-3 wizyty w szpitalu na usg, chyba nie jest zle.
Dobry wybór [emoji2960] Ja wychodzę z założenia, że lepiej odpocząć i się wyspać niż mieć czysta chatę [emoji28]
Mag...
Fanka BB :)
Hej dziewczyny kurde widzę u większości noc do du.y ja też nie pisałam było mi tak niedobrze zagryzlam przed snem jeszcze ogórki kiszone i wiem. co czują te których nawet gazy bolą.... Myślałam że brzuch mi eksploduje. Któraś pisała ze espumisan nie rozleniwia jelit i zgadzam się z tym jelita rozleniwiqjq te leki ja zaparcia które pomagają się wyproznic nie pamiętam już dokładnie o jaki skład chodziło (wiem bo mój syn jak byk młodszy miał ten problem) a espumisan luzik można łykać.
Znowu mnie stary wwkurzyl nie dość że jest w pracy to i tak wyprowadzi z równowagii nawet przez telefon już wyłam i poblokowalam go na telefonie
To będzie słaby dzień... Oby przetrwać. Trzymajcie sie
Znowu mnie stary wwkurzyl nie dość że jest w pracy to i tak wyprowadzi z równowagii nawet przez telefon już wyłam i poblokowalam go na telefonie
To będzie słaby dzień... Oby przetrwać. Trzymajcie sie
Ankaa92
Dobrze wiedzieć, że ktoś też ma tak jak jaZazwyczaj około 6 tygodnia coś widać wczesniej może zobaczysz zarodek U mnie też niestety dużo Ja wkładkę czasem co godzinę wymieniam cała mokra
Agugu123
ja już wczoraj próbowałam cos znaleźć ale zero informacji od niejNo wlasnie nic nie ma . Kurde strasznie sie martwie co z nia
KolorowaCzerń
Moderator
Też czekam na info i zaczynam się martwić
ja już wczoraj próbowałam cos znaleźć ale zero informacji od niej
Ruda1993
Ja 7Heh też miałam ostatni okres 8 lutego
Ruda1993
Ja tez czasem jak kichne to czuje ból albo jak za szybko wstanęSerio, kichnęłam i nie zdążyłam zrobić tego na boku i tak mnie zabolał jajnik, że aż łzy w oczach się pojawiły. Przeszło po kilku sekunach ale dość mocno zabolało. A macie też tak, że jak próbujecie wciągnąć brzuch to czuć opór? Ja wtedy czuje wszystko, oba jajniki i całe podbrzusze
Ania936
A rzeczywiście jest fajny ten segregator? Bo zastanawiałam się, ale szkoda mi kasy trochęTeż mnie kusi ten segregator. I chyba zamówię [emoji16]
reklama
Patka77
Ja mam i polecam. Zamówiłam przy pierwszej ciąży, ale będę korzystała w tejTeż mnie kusi ten segregator. I chyba zamówię [emoji16]