reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2025 ♥️

Właśnie byłam z mężem w sklepie i straciłam przytomność 😯 pierwszy raz mi się tak w głowie kręciło , myślałam że chwilą i przejdzie oparłam się o niego bo staliśmy w kolejce i nagle upadłam .. wyniósł mnie na dwór i mi chwili już mi było lepiej . Ale się przestraszylam
Ale historia 😵‍💫 jak się czujesz teraz? Złapał Cię czy serio upadłaś? Nic Cię nie boli?

reklama
Boję się nie powiem, że nie🫣 ale staram się szukać pozytywów, jedynie co mnie pociesza ja mam większą różnice wieku chociaż to o niczym nie przesądza. Ostatnie cięcie miałam 2018, wcześniej 2015 i 2010
A byłaś już może u lekarza? Jestem ciekawa co powiedział na 4 cesarkę :) Ja dawno nie byłam, ale w sumie to chcieliśmy mie 3 dzieci, więc nigdy nie przyszło mi do głowy żeby zapytać czy dałoby jeszcze radę. Momentami teraz mam takie myśli czy w ogóle są szanse że próbować naturalnie 🫣

A byłaś już może u lekarza? Jestem ciekawa co powiedział na 4 cesarkę :) Ja dawno nie byłam, ale w sumie to chcieliśmy mie 3 dzieci, więc nigdy nie przyszło mi do głowy żeby zapytać czy dałoby jeszcze radę. Momentami teraz mam takie myśli czy w ogóle są szanse że próbować naturalnie 🫣
Wizytę mam dopiero 4 marca. Ale jak ostatnio byłam to powiedział, że jest do zrobienia, tylko tak jak u mnie trzeba zrobić tak żeby nie dopuścić do skurczy więc najpóźniej 36 tydzień

Widzę, że laczy nas więcej niż ok 1.5 roczne starszaki 😁 Ja też z okolicy Łodzi 😊Kogo w Łodzi polecasz na prenatalne? Ja w pierwszej ciąży byłam prywatnie u dr.Kozarzewskiego.
Ja robie je u dr Krzeszowskiego (w Salve na Szparagowej), ale on pracuje też w ICZMP. Koleżanki z okolic Łodzi z forum polecają też Dudarewicza, podobno świetny specjalista.

A teraz jak się czujesz ?
teraz już dobrze , napoczatku było mi strasznie gorąco musiałam ściągnąć kurtkę i miałam mroczki przed oczami . Czułam się taka jakby w środku roztrzęsiona i nogi z waty , mąż chciał iść do domu od razu ale mówię nie chodzimy się przejść muszę pooddychać , no i trzymał mnie i tak po 30 min już było lepiej , teraz spać mi się strasznie chce ale jest już okej . Ale normalnie nigdy tak nie miałam , w momencie mi się tak zaczęło kręcić w głowie i zaczęłam słyszeć takie jakby wszystko przygluszone, normalnie jak mnie wyniósł to miałam jakby zatkane uszy ,nie wiem czy ciśnienie czy co . Właśnie jedziemy do teściowej po ciśnieniomierz bede teraz sprawdzać , mąż już mi zaznaczył że nie idę w poniedziałek do pracy i mam iść do rodzinnego i powiedzieć że zemdlałam a wizytę u ginekologa mam w środę dopiero i nie czuje się na siłach iść do pracy

teraz już dobrze , napoczatku było mi strasznie gorąco musiałam ściągnąć kurtkę i miałam mroczki przed oczami . Czułam się taka jakby w środku roztrzęsiona i nogi z waty , mąż chciał iść do domu od razu ale mówię nie chodzimy się przejść muszę pooddychać , no i trzymał mnie i tak po 30 min już było lepiej , teraz spać mi się strasznie chce ale jest już okej . Ale normalnie nigdy tak nie miałam , w momencie mi się tak zaczęło kręcić w głowie i zaczęłam słyszeć takie jakby wszystko przygluszone, normalnie jak mnie wyniósł to miałam jakby zatkane uszy ,nie wiem czy ciśnienie czy co . Właśnie jedziemy do teściowej po ciśnieniomierz bede teraz sprawdzać , mąż już mi zaznaczył że nie idę w poniedziałek do pracy i mam iść do rodzinnego i powiedzieć że zemdlałam a wizytę u ginekologa mam w środę dopiero i nie czuje się na siłach iść do pracy
Dobrze mąż mówi

Witaj 😊 mnie czeka być może 3 cc, ale chciałabym właśnie naturalnie, muszę pogadać z ginkiem bo to On będzie zapewne robił cc lub odbierał poród.

reklama
Do góry