reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

reklama
Oooo jest w Katowicach!!!! Jejuu jesteście kochane 😍😍😍

Tak! Ale gdybyś chciała zamawiać to weź pod uwagę dość długi czas oczekiwania, bo mają spory popyt 😊
U mnie w mieście otworzyli się chwilę przed pandemia i w trakcie się zamknęli i nie udało mi się zjeść i teraz Was czytam i żałuję, że nie zdążyłam 😢
Chociaż Kato nie tak daleko to jak mnie kiedyś chęć weźmie to tam pojadę kupić 😅

No ja stwierdziłam ze nie czekamy. Aczkolwiek zastanowie sie jesli jie uslysze w piatek serduszka to sie wstrzymamy poprostu na po swietach jednak. Nie bedzie takiego funu

Ale czad! Gratki :*

Poprawilas mi humor :D jestes cool!

Ja kurde mam na odwrot.. nie mam apetytu.. jem jak juz muszę.. :(
W poprzednich ciazach normalnie mialam apetyt a teraz jakos widze żarcie i robi ki sie bleee....

Który bedziesz miala w piatek tydzien ciazy?

Moja 7 ciąża.. Syn 6lat i drugi rok. 4 biochemiczne na koncie.. teraz jestem juz dobrej mysli bo juz jestem poza terminami tych biochemicznych..

Kurde tak myślisz..? No mam nadzieję.

@Mila90 no ja sie dodzwoniłam do tej pracowni usg.. termin bylby na poniedzialek wiec nie wielka różnica,ale baba w rejestracji byla tak ochydnie nie mila ze sie wkurzylam ,unooslam honorem i zostaje przy tym piatku! Trudno co ma byc, to bedzie! Musze sobie w glowie poukładać. :p bo jakos za moco sie tym przejelam, a mozliwe ze pozniej bede sie smiala ze sie bez potrzeby nakrecilam.
Dziś 7 tydzień zaczynam😁

Ja myslalam o Nifty, bardzo mi polecano. Ale z mężem przegadaliśmy temat i zaczniemy od podstawowych badań, czyli zwykłe prenatalne (USG przeprowadzone przez lekarza certyfikowanego przez FMF), wolna podjednostka beta HCG i PAPPA i jeśli tutaj wyjdzie wszystko ok, to na tym skończymy. Gdyby pojawiły się wątpliwości, idziemy w Nifty.
Mam dokładnie takie samo podejście jak Ty 😊

Dziewczyny, kiedy zaczynacie nosić ciążowe spodnie? Mnie wszystkie już cisną i właśnie zamówiłam jedne na zalando bo nie mam w czym chodzić 🙄w co w ogóle najlepiej się ubierać żeby było wygodnie ?
Ja nosze zwykłe legginsy i koszulki 😁ale z tego co widzę i jak dalej w takim tempie będzie mi brzuch rosnął to będę musiała zakupić legginsy ciążowe i pożyczać koszulki od męża🤣🤣🤣oczywiście żartuje 😁wtedy jakieś tuniki kupie 👍🤝Ale to zależy w czym Ty bedziesz się dobrze czuła. Mi obecnie przeszkadzają uciskające gumki np od majtek i spodni.

Ja to już bym chciała chodzić w sukienkach bez rajtek [emoji7]
Ja nosze zwykłe legginsy i koszulki [emoji16]ale z tego co widzę i jak dalej w takim tempie będzie mi brzuch rosnął to będę musiała zakupić legginsy ciążowe i pożyczać koszulki od męża[emoji1787][emoji1787][emoji1787]oczywiście żartuje [emoji16]wtedy jakieś tuniki kupie [emoji106][emoji1666]Ale to zależy w czym Ty bedziesz się dobrze czuła. Mi obecnie przeszkadzają uciskające gumki np od majtek i spodni.

reklama
Do góry