reklama
Martaem1983
Fanka BB :)
No ja mam właśnie to samo z tymi gumkami jak siedzę w aucie to spodnie ściągam do udJa nosze zwykłe legginsy i koszulki ale z tego co widzę i jak dalej w takim tempie będzie mi brzuch rosnął to będę musiała zakupić legginsy ciążowe i pożyczać koszulki od mężaoczywiście żartuje wtedy jakieś tuniki kupie Ale to zależy w czym Ty bedziesz się dobrze czuła. Mi obecnie przeszkadzają uciskające gumki np od majtek i spodni.
Wiedzma1667
Zaciekawiona BB
Hahhaha padłam teraz sobie dziekuję że mam w domu tzw ,, okresowe majty" I w nich chodzę przynajmniej gumy wyrobione to mnie nie denerwująNo ja mam właśnie to samo z tymi gumkami jak siedzę w aucie to spodnie ściągam do ud
Klapka
Zaciekawiona BB
Ja sobie już kupiłam ogromne majtki aż po cycki bo w normalnych mnie jakoś brzuch boli. Po domu chodzę w leginsach a ogólnie śmigam w sukienkachJa nosze zwykłe legginsy i koszulki ale z tego co widzę i jak dalej w takim tempie będzie mi brzuch rosnął to będę musiała zakupić legginsy ciążowe i pożyczać koszulki od mężaoczywiście żartuje wtedy jakieś tuniki kupie Ale to zależy w czym Ty bedziesz się dobrze czuła. Mi obecnie przeszkadzają uciskające gumki np od majtek i spodni.
KolorowaCzerń
Moderator
O tak trampki. Nawet już się zaopatrzyłam bo braki w trampkach mialam
Ja po domu non stop w sukienkach. A jak wychodzę to różnie bo rajstopy mnie uwierają.Też czekam na sukienki i trampki [emoji23]
Ja sobie już kupiłam ogromne majtki aż po cycki bo w normalnych mnie jakoś brzuch boli. Po domu chodzę w leginsach a ogólnie śmigam w sukienkach
Mag...
haha jak policja Cię zatrzyma do kontroli to będzie hit☺No ja mam właśnie to samo z tymi gumkami jak siedzę w aucie to spodnie ściągam do ud
Kikamika28
No ładna jedna z największych wyników jakie miałam w poprzednich ciążach..jedna beta starczy doktor i tak mówiła ze usg wiecej powieNo to ładna ta beta była.
KolorowaCzerń
Moderator
Przepraszam bo się gubię. A który t+d?
Najważniejsze, że ładnie się rozwija [emoji7]
Jestem, po wizycie.
Na serduszko za wcześnie, ale powiedział, że wszystko wspaniale się rozwija.
8 kwietnia kolejna wizyta i będzie zakładał kartę ciąży.
reklama
Wg OM 5+5, ale u mnie owulacja zawsze przesunięta nawet o 4-7 dniPrzepraszam bo się gubię. A który t+d?