reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

A dzis jestem tak śpiącą a jak na złość jest u mnie Pan i montuje mi schody więc jest tak głośno że szok i nawet nie ma możliwości drzemki

reklama
Dziewczyny, kiedy zaczynacie nosić ciążowe spodnie? Mnie wszystkie już cisną i właśnie zamówiłam jedne na zalando bo nie mam w czym chodzić 🙄w co w ogóle najlepiej się ubierać żeby było wygodnie ?

Dziewczyny, czy któraś z Was miała lub ma może malutkie czerwony plamki na brzuchu? dermatolog powiedziała mi, ze skóra w ciąży jest bardziej podatna na alergie i musiałam zmienić żel oraz balsam ale jestem ciekawa jak u Was to wygląda :) podobno może to byc również wina hormonów, za niedługo przecież urosną nam piłeczki i już nie będzie płaskich brzuszków :D :)
to moze byc od hormonow, ja jak zaczelam przyjmowac progesteron to wysypalo mi cale plecy i tak mialam przez dwa tygodnie, pilam wapno dwa razy dziennie i przeszlo :)

Dziewczyny macie takie straszne upławy, śluz? Mnie to trochę przeraża bo u mnie jest go dużo. Przezroczysty i taki wodnity. Ciągle czuje jakby coś leciało, idę do WC a to właśnie takie coś.
Dziś jestem jak zoombie.. Nic mi się nie chce, robię szybki obiad i idę spać bo tragedia. Brzuch mnie znowu trochę boli, nudności aż tak dziś nie dokuczają chyba że pije po jedzeniu i w trakcie to wtedy jest okropnie. Nie czaje czemu tak mam 🙄
nie ja nie mam raczej mam jak miałam;)

Moja corcia marzy o rodzenstwie od dawna:( dlatego teraz boje sie jej mowic, bo jestem po stratach i nie wiem czy wszystko bedzie dobrze.
mój wie że coś tam jest że nie może po mnie skakać (bo to mały wariat haha) ale jeszcze nic nie widać jak musimy czekać żeby wiedzieć czy to dzidziuś

reklama
Marta mój czarnulek też pozdrawia niestety ciąża się nie przejął dalej jest "niedotykalski" Zazdroszczę serio nie wiem co za kot mi się trafił jest mega towarzyski ale na odległość (nigdy na kolanach mi nie siedzial :( )

Załączniki

• 431623ca-6a34-4d42-adab-70217039bf2a.jpg
    431623ca-6a34-4d42-adab-70217039bf2a.jpg
    72,3 KB · Wyświetleń: 53
Do góry