reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2021

reklama
Oooo jest w Katowicach!!!! Jejuu jesteście kochane 😍😍😍

Tak! Ale gdybyś chciała zamawiać to weź pod uwagę dość długi czas oczekiwania, bo mają spory popyt 😊
U mnie w mieście otworzyli się chwilę przed pandemia i w trakcie się zamknęli i nie udało mi się zjeść i teraz Was czytam i żałuję, że nie zdążyłam 😢
Chociaż Kato nie tak daleko to jak mnie kiedyś chęć weźmie to tam pojadę kupić 😅

No ja stwierdziłam ze nie czekamy. Aczkolwiek zastanowie sie jesli jie uslysze w piatek serduszka to sie wstrzymamy poprostu na po swietach jednak. Nie bedzie takiego funu

Ale czad! Gratki :*

Poprawilas mi humor :D jestes cool!

Ja kurde mam na odwrot.. nie mam apetytu.. jem jak juz muszę.. :(
W poprzednich ciazach normalnie mialam apetyt a teraz jakos widze żarcie i robi ki sie bleee....

Który bedziesz miala w piatek tydzien ciazy?

Moja 7 ciąża.. Syn 6lat i drugi rok. 4 biochemiczne na koncie.. teraz jestem juz dobrej mysli bo juz jestem poza terminami tych biochemicznych..

Kurde tak myślisz..? No mam nadzieję.

@Mila90 no ja sie dodzwoniłam do tej pracowni usg.. termin bylby na poniedzialek wiec nie wielka różnica,ale baba w rejestracji byla tak ochydnie nie mila ze sie wkurzylam ,unooslam honorem i zostaje przy tym piatku! Trudno co ma byc, to bedzie! Musze sobie w glowie poukładać. :p bo jakos za moco sie tym przejelam, a mozliwe ze pozniej bede sie smiala ze sie bez potrzeby nakrecilam.
Dziś 7 tydzień zaczynam😁

Ja myslalam o Nifty, bardzo mi polecano. Ale z mężem przegadaliśmy temat i zaczniemy od podstawowych badań, czyli zwykłe prenatalne (USG przeprowadzone przez lekarza certyfikowanego przez FMF), wolna podjednostka beta HCG i PAPPA i jeśli tutaj wyjdzie wszystko ok, to na tym skończymy. Gdyby pojawiły się wątpliwości, idziemy w Nifty.
Mam dokładnie takie samo podejście jak Ty 😊

Dziewczyny, kiedy zaczynacie nosić ciążowe spodnie? Mnie wszystkie już cisną i właśnie zamówiłam jedne na zalando bo nie mam w czym chodzić 🙄w co w ogóle najlepiej się ubierać żeby było wygodnie ?
Ja nosze zwykłe legginsy i koszulki 😁ale z tego co widzę i jak dalej w takim tempie będzie mi brzuch rosnął to będę musiała zakupić legginsy ciążowe i pożyczać koszulki od męża🤣🤣🤣oczywiście żartuje 😁wtedy jakieś tuniki kupie 👍🤝Ale to zależy w czym Ty bedziesz się dobrze czuła. Mi obecnie przeszkadzają uciskające gumki np od majtek i spodni.

Ja to już bym chciała chodzić w sukienkach bez rajtek [emoji7]
Ja nosze zwykłe legginsy i koszulki [emoji16]ale z tego co widzę i jak dalej w takim tempie będzie mi brzuch rosnął to będę musiała zakupić legginsy ciążowe i pożyczać koszulki od męża[emoji1787][emoji1787][emoji1787]oczywiście żartuje [emoji16]wtedy jakieś tuniki kupie [emoji106][emoji1666]Ale to zależy w czym Ty bedziesz się dobrze czuła. Mi obecnie przeszkadzają uciskające gumki np od majtek i spodni.

reklama
Do góry