reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

reklama
Pięknie [emoji7][emoji3590]
Witam w 5+3, byłam na usg i jest pęcherzyk 9 mm i nawet było widać cień gdzie jest zarodek [emoji3059] kolejne usg za 2 tygodnie.

Wcześniej miałam dwa poronienia w 5+1 i 5+3, jestem dobrej myśli [emoji18]

W poprzednim tygodniu nie miałam apetytu. Spadły mi 2 kg a teraz już coś czuję że jak się w Nd zważę to odrobiłam to z nawiązką [emoji1787]
U mnie też nadwaga. Nie ogromna ale jest. Super wiadomości z rana [emoji7]
u mnie niestety bardzo duza. Szczescie w nieszczesciu, ze mnie teraz nie ciagnie do slodkiego i przekasek. Natomiast jak sie teraz robie glodna to sie robie GLODNA. Staram sie miedzy glownymi posilkami wypic actimel albo troche serka wiejsckiego. Mam nadzieje ze niechec do podjadania mi nie minie.

Generalnie tu w tygodniu jest tak, ze glowny posilek mamy ok godziny 11-12, taki zwyczaj. Lunch w pracy zaczyna sie o 10:30 i wtedy leca ziemniory, miecho itp. Na wieczor cos mniejszego. Na szczescie z mezem razem rpacujemy wiec jak chodzilismy do biura jedlismy razem obiad w pracy, a teraz gotujemy w domu.

Matko Wy zamiast spać to produkujecie z rana;)
Wczoraj miałam wieczorem oglądać film z mężem ale tak mnie wkurzył myślałam że go udusze... Gada do mnie inkubatorku jak mu powiedziałam że może niepotrzebnie zjadłam te jajaka w koszulce to mówi ok to już więcej nie zjesz... Jprdl chłopy to są dziady pierdzieli takie głupoty nie postawi się na mojej sytuacji... Już sobie to przypomniałam i znowu mam nerwy.
Mój pyta: "Co tam robisz? Inkubujesz?" 🤣 Albo gadamy sobie i mówię, ale jestem zmęczona. A on, a co robiłaś? A ja: dzisiaj cewę nerwową, a ty?
Dziewczyny jestem po wizycie, 2 serduszka pięknie bijące❤
Gratulacje!!!

Hej dziewczyny ja dzisiaj zaczynam kolejny dzień od wymiotów 😓🤮już bym chciała żeby był 12 tydz i zaczęły znikać. Czuję się fatalnie tak też wyglądam 5tydz mdłości od rana do wieczora. A dzisiaj dopiero 9t2d 🙈 do wizyty zostało mi 8 dni. Miłego dnia dla was😘
Ja w drugiej ciąży mdłości miałam do 7 miesiąca :) ale ani razu nie wymiotowałam.
Pomagały mi z rana suszone morele :)

Dziewczyny jestem po wizycie, 2 serduszka pięknie bijące❤
Gratuluję :) ❤️❤️

reklama
Hej Dziewczyny 🙂 ale naskrobałyscie dużo z rana 🙃 ja dziś wstałam z bólem podbrzusza, juz w nocy go czułam... generalnie tez wstaję często sikać, nawet 2-3 razy w nocy i nad ranem 😅 troche mnie rano muliło i zjadlam tylko płatki z mlekiem 😜 bete robiłam tylko na początku zeby potwierdzić i dalam sobie dalej spokoj 😉
Gratuluję Dziewczynom udanych wizyt i trzymam kciuki za te co mają dziś - będzie dobrze! Pozytywne myślenie podstawa :) ja swoją pierwszą mam za tydzień i też czuję stres, będzie 7 tydzień według OM☺

Spokojnego dnia!
Też musze wstawać co chwile w nocy na siku, trochę to męczące :) Ja mam wizyte w piątek, bardzo się stresuje. Jestem w 6 tygodniu+3 dni.

Do góry