reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

też właśnie muszę umówić się do dentysty na przegląd... Cytologie i USG piersi zdążyłam zrobić przed samym zajściem w ciaze. Więc zostaje mi morfo i mocz zrobię jeszcze tsh a później zobaczę co lekarz zdecyduje. Wizytę mam 31 o 15.30 rano jedziemy z synkiem na wyniki jak zrobię ta podstawę z rana to po południu powinno już być prawda? Aż mnie skręca na sama myśl że będę musiała specjalnie rano wstawać robić badania...
Ja tez zapisałam się do dentysty, mam wrażenie, że 2 szt będą do zaleczenia..
Ja zawsze dostaje wyniki po kilku godzinach, wiec jeśli zrobisz rano to po południu powinny być wyniki 😊
Najgorzej jest wstać rano i jechać na czczo na pobranie 🤮

reklama
Mi się udało kuchnie i łazienkę i padłam. Chciałam chociaż dwa okna umyć, tak na raty przed świętami, ale chyba nie dam rady 😔
też właśnie moje okna proszą się o mycie ale nie wiem czy się ogarne... Chyba że razem to pierdzielimy? Jakoś raźniej mi będzie jak będę wiedziała ze u Anki też brudne okna hahah 😂😉🙃 to co? Umowa? Hahah

To dziewczyny chcecie zamknięty wątek na forum jednak? Facebook i messenger odpadają? Mi jest w sumie wszystko jedno, chociaż na Facebooku lepiej się przegląda wszystko i można czegoś poszukać, chociaż czy to potrzebne 🤔
to prawda na fb i messengerze wygodniej. Można śmiało cofnax się do naszych wypowiedzi odszukać czegoś. Nawet ostatnio wygrzebałam filmik jak syn w brzuchu siedział i tak mnie kopał... Na grupie prywatnej ba fb było a ja w telefonie nawet tego nie mam, 😭😭😭

Oo ja mam migreny z aura, to jest masakra, zazwyczaj się zaczyna właśnie od kuli dyskotekowej która się powiększa aż się na moment traci wzrok, u mnie to trwa parę minut, a później zaczyna się ból głowy.
biedna u Ciebie często się to powtarza? Ja miałam tylko raz ogolnie mnie głowa kiedyś nigdy nie bolała teraz pobolewa od czasu do czasu. Ale jak zaniewidzialam matko na TK biegłam...

Ja tez zapisałam się do dentysty, mam wrażenie, że 2 szt będą do zaleczenia..
Ja zawsze dostaje wyniki po kilku godzinach, wiec jeśli zrobisz rano to po południu powinny być wyniki 😊
Najgorzej jest wstać rano i jechać na czczo na pobranie 🤮
najgorzej to wstać rano haha serio ja mam z tym megaa problem już nie pamiętam jak to było nie spać 2.5 roku i wstawać o 6 od jakiś 3 lat śpię sobie super bo moje dziecko też okazało się śpiochem 😍😌😍

Aż wstyd się przyznax ale ja u dentysty bylam parę lat temu... Nie mam ani jednego zęba leczonego i oby tak zostało;)

Według miesiączki i aplikacji 5t 0 d ale we wtorek miałam betę 1200 i nie wiem czy na 4 tydzień nie za duża wiec możliwe ze miałam wcześniej owulacje ...
to pierwsze USG? Dobrze kojarzę? (Jakbyśmy były na fb to bym sobie odszukala a tak to muszę zgadywać) na bank już będzie widać. Ja bylam w 4t4d i był sam pęcherzyk ale nie mam pojęcia jaka beta bo nie robiłam wcale

reklama
Do góry