reklama
Caro666
Fanka BB :)
Według aplikacji 5t0d ale wiesz testy mi pozytywne wyszły już 6 dni przed miesiączkaa we wtorek który będzie tydzień? Będą same dobre wieści !!!
MamaPoRazTrzeci
Aktywna w BB
Hej, właśnie sobie odświeżam swój ulubiony serial na Netflixie i wpadłam na to
Izabela52
Ja miałam podobnie z testami 5 dni przed miesiączka pozytywny blada kreseczka ale już widocznaWedług aplikacji 5t0d ale wiesz testy mi pozytywne wyszły już 6 dni przed miesiączka
Mag...
mi 9 dni przedWedług aplikacji 5t0d ale wiesz testy mi pozytywne wyszły już 6 dni przed miesiączka
Caro666
A miałaś wcześniej owulacje niż zakładałaś ?Ja miałam podobnie z testami 5 dni przed miesiączka pozytywny blada kreseczka ale już widoczna
Patka77
Mam podobnie, pobudka o 6 to dla mnie szok Mając małego śpiocha tym bardziej szkoda by mi było wcześniej wstawaćnajgorzej to wstać rano haha serio ja mam z tym megaa problem już nie pamiętam jak to było nie spać 2.5 roku i wstawać o 6 od jakiś 3 lat śpię sobie super bo moje dziecko też okazało się śpiochem
Aż wstyd się przyznax ale ja u dentysty bylam parę lat temu... Nie mam ani jednego zęba leczonego i oby tak zostało
Zazdroszczę z tymi zębami, bo mnie się sypią bardzo i całe życie leczę
Malinowysok
Mój ginekolog miał wolny termin dopiero 29.03. z wyliczeń będzie 5+6... Powinno już napewno coś więcej widzieć ale ja chyba zwariuje ten cały tydzien bo to moja pierwsza ciąża i chciałabym wiedziec czy wszystko w porządku.
Ech będzie trzeba czekać...
Patka77
Będzie wszystko dobrze Badałaś betę?Mój ginekolog miał wolny termin dopiero 29.03. z wyliczeń będzie 5+6... Powinno już napewno coś więcej widzieć ale ja chyba zwariuje ten cały tydzien bo to moja pierwsza ciąża i chciałabym wiedziec czy wszystko w porządku.
reklama
Caro666
A w któremu tygodniu jesteś ? Przepraszam już nie pamietam dokładnie .. zastanawiam się czy to ma wpływ na aplikacje czy ciąża jest wcześniej niż same wyliczamy od miesiączkimi 9 dni przed