reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

reklama
Juz się wiosny doczekać nie mogę. Jak słonko zaświeci to zaraz mam lepsze samopoczucie [emoji221]
Dzis wykorzystuje mojego. Ja sobie odpoczywam a on sprząta [emoji16] Jakas dziś śpiąca jestem.
ja też. Nie cierpię tego czasu listopad- luty. Mam jakąś depresję i niemoc. I trochę się obawiam, co to będzie w tym roku. Jedna córka urodzona w końcówce zimy, druga w środku lata. I zawsze tak jakoś ciepło już było. A teraz trzeba będzie kombinować, żeby trochę słońca złapać. Ale w sumie ciąża na wiosnę i lato też może być miła :)

hej może miałaś to oko przycisniete do poduszki ja zaraz po wstaniu nawet jak założę okulary wszystko widzę rozmawazme dopiero po chwili wraca do normy. Masz wadę wzroku czy coś?
No właśnie nie mam wady, oka też nie miałam ściśniętego bo już chwilę bylam obudzona jak mi się tak podziało.

To była chyba migrena, która się tak rozkrecala bo potem doszedł regularny ból głowy u światłowstręt :)

Kurde dziewczyny jest Was już tyle, że nie ogarniam towarzystwa[emoji1787]
@nimitii @Mag @Krakowianka89 jak się dzisiaj czujecie?
Ja o dziwo bardzo dobrze
No to super - ważne że apetyt wraca :)
U mnie jak na kolejce górskiej - trochę nudności,dzień bez apetytu a potem dzien z wilczym glodem. Wczoraj full energii a dzisiaj ledwo z łóżka wstaje. Wiec chyba wszystko standardowo ;)

Próbuje się do posprzątania domu zmusic, narazie udało mi się opróżnić zmywarkę, w takim tempie podłogi umyje pewnie gdzie w okolicach drugiego trymestru😄

Oj trochę wam współczuje i zazdroszczę z tymi objawami . Ja narazie dalej nie mam . Troszkę bez energi jestem i może faktycznie szybciej się mecze . Mąż poinformowany Że. Będzie tata ogromnie się cieszy a wczoraj w pracy liderka się domyśliła gdy ja poprosiłam o dwa dni wolnego od razu podeszła i mówi no to mały karolek chyba będzie :p

Hej dziewczyny ☺️ ponowilam dziś betę - wynosi 470 ( w środę było 90 więc to chyba dobrze ) ale po sikaniu na papierze zauważyłam plamkę krwi - ja wiem może z 2 na 3 cm. Zdaje sobie sprawę że to nie musi być nic złego ale jakoś tak.. brzuch mnie wciąż ciągnie, głównie prawy jajnik ... Mam mieszanie uczucia co do tego wszystkiego

Oj trochę wam współczuje i zazdroszczę z tymi objawami . Ja narazie dalej nie mam . Troszkę bez energi jestem i może faktycznie szybciej się mecze . Mąż poinformowany Że. Będzie tata ogromnie się cieszy a wczoraj w pracy liderka się domyśliła gdy ja poprosiłam o dwa dni wolnego od razu podeszła i mówi no to mały karolek chyba będzie :p
Właśnie miałam pytać jak mąż zareagował :)
Mój wiedział od pierwszego testu i muszę stwierdzić, że jest mega wsparciem psychicznym i fizycznym. ❤️

reklama
Hej dziewczyny ☺️ ponowilam dziś betę - wynosi 470 ( w środę było 90 więc to chyba dobrze ) ale po sikaniu na papierze zauważyłam plamkę krwi - ja wiem może z 2 na 3 cm. Zdaje sobie sprawę że to nie musi być nic złego ale jakoś tak.. brzuch mnie wciąż ciągnie, głównie prawy jajnik ... Mam mieszanie uczucia co do tego wszystkiego
Na spokojnie. Chyba w ubiegłym tygodniu pisałam o podobnej sytuacji u siebie. W tedy beta wynosiła 145. Kilka kropel na papierze i trwało to z 10 min. Położyłam się i odpoczęłam. Po chwili już nic nie było.
Także połóż się i odpocznij. Takie rzeczy się zdarzają na początku. 😘
Ja jeszcze zrobiłam progesteron po tym plamieniu. Może też zrób to lekko Cię uspokoi.

Do góry