reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

Pieknie ! [emoji173]który to tc wg om ?
Kochane No muszę się pochwalić bo nie wytrzymam. Strasznie się bałam ze coś jest nie tak i udało mi się umówić wizytę na dzisiaj żeby się uspokoic bo od rana miałam strasznie głupie myśli o pustych jajach płodowych i o innych...
Zobaczyłam zarodek! Ale jeszcze cudowniejszym widokiem było bijace serduszko [emoji7] strasznie się cieszę

Zobacz załącznik 1250255

reklama
Mnie przez bite trzy tygodnie mocno bolalo, więc znowu nie tak szybko :) Ale koniec końców przeszło. Lekarze, a byłam u dwóch, powiedzieli że się zdarza więc się nie martw jeśli się nie dzieje nic innego :)
Ja dzisiaj myślałam że to koniec. Plamienie i ostry ból w okolicy pachwiny jak na miesiączkę. Zasnęłam i jest lepiej, plamienie ustało. Czytam Twoją wypowiedz @Krakowianka89 i tłumacze sobie ze może taka nasza uroda jeśli chodzi o bóle podbrzusza 🤦‍♀️ A wszystko się dobrze skończy :)

Ja dzisiaj myślałam że to koniec. Plamienie i ostry ból w okolicy pachwiny jak na miesiączkę. Zasnęłam i jest lepiej, plamienie ustało. Czytam Twoją wypowiedz @Krakowianka89 i tłumacze sobie ze może taka nasza uroda jeśli chodzi o bóle podbrzusza 🤦‍♀️ A wszystko się dobrze skończy :)
No u mnie to wyglądało tak, że jak mnie łapało w samochodzie to musiałam się zatrzymywać i siedziałam 10 minut zwiniętą w pół. W nocy też mnie dwa/trzy razy "dziennie" taki mocy skurcz budził.

Napewno powiedz lekarzowi jeśli się martwisz, skonsultować nie zaszkodzi ;)

No u mnie to wyglądało tak, że jak mnie łapało w samochodzie to musiałam się zatrzymywać i siedziałam 10 minut zwiniętą w pół. W nocy też mnie dwa/trzy razy "dziennie" taki mocy skurcz budził.

Napewno powiedz lekarzowi jeśli się martwisz, skonsultować nie zaszkodzi ;)
Ojeju to naprawdę mocne bóle ! Ja takie miewałam ale owulacyjne. Dzięki za odpowiedz i trzymaj się Kochana 🧡

Wzdęty nie, ale obolały po zastrzykach 😁
O to ja to i to 😄

O tak. Ja się czuje na co najmniej 7 miesiąc 😂 z tym, że wzdęcia i gazy dają o sobie głośno znać :D
Nawet mi nie mów, mam to samo i aktywuje się wieczorem 😂

Gratulacja! 😍to teraz możesz się rozluźnic i cieszyć weekendem
Taaak teraz jestem spokojna nareszcie ☺️
Pieknie ! [emoji173]który to tc wg om ?
Nie śmiejcie się ze mnie, ale jak się liczy to OM to jest wg okresu? Bo wg okresu to dzisiaj jest 5t3d

Hej Dziewczyny, ja tez dzisiaj mało pisze ale ostatnio mój tryb to do 12-13 w ciągu dnia jestem pełna energii i mogę wszystko, a potem odcina mi prąd, śpię i wegetuje w łóżku 🤷‍♀️

Gratuluje Wam wszystkim pięknych dzidziulkow i serduszek! Teraz możecie być już spokojne 😀

reklama
Do góry