reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2021

Ja już Was dzisiaj nie nadrabiam.... To nie jest mój dzień hahah

Załączniki

• edd6a9a7-414b-45f7-943b-95c67ba95273.jpg
    edd6a9a7-414b-45f7-943b-95c67ba95273.jpg
    72,8 KB · Wyświetleń: 74
reklama
Powiem Ci, że sen był lekko straszny bo myślałam, że już nigdy z tego zęba nie wyjdę 😂

Ja mam jeszcze takie pytanie na poważnie. Przed dniem spodziewane miesiączki i kiedy nie przychodziła przez dwa dni dość mocno czułam ból podbrzusza. Teraz się to uspokoiło. Macie podobnie?
tak ja do miesiączki i 2 dni po czułam bóle jak na okres teraz minęło;)))

Powiem Ci, że sen był lekko straszny bo myślałam, że już nigdy z tego zęba nie wyjdę 😂

Ja mam jeszcze takie pytanie na poważnie. Przed dniem spodziewane miesiączki i kiedy nie przychodziła przez dwa dni dość mocno czułam ból podbrzusza. Teraz się to uspokoiło. Macie podobnie?
Mnie wogole nie boli i nie bolalo 🙈

Tak, ja kilka dni przed miesiączką czułam takie kłucie. Teraz już mniej :)

Powaznie chcesz rodzic w Bytomiu? Ja tam widzialam np tzw. "Trójkę" to tam jest czysta komuna. Bo w tej nowej klinice to nie wiem czy da sie wkrecic na porod.
Kolezanka rodziła parę miesięcy temu i dali ją na nowy blok. Jak tylko są miejsca to tam dają pacjentów 🤷‍♀️ a już tym bardziej jak się tam ma lekarza prowadzącego ;)
Ja też Rozważam Bytom ☺️
Największym atutem tego szpitala jest to, że mają 3 stopień referencyjnosci więc personel bardzo doświadczony w powikłaniach, zagrożeniach itp
Oprócz Warszawy ten szpital jako jedyny w Polsce robi np operację rozszczepu kręgosłupa w łonie matki. Więc mają wybitnych specjalistów ☺️
no trochę lipa że każdy może wejść i poczytać;) ja tam ogarniam byłam. Na psrentingu i tam przenioslysmy się na fb jest nas aż 7;)?
Na prywatny wątek nie można wejść ☺️
Tylko osoby, które wskaże admin mają dostęp 😃

Hmm było Was tylko 7. No ale pewnie grupa się rozpadła. I te 7 osób to były osoby z parentingu.
A mi właśnie o to chodzi, że nie chciałabym żeby grupa się rozpadła :(
Mój lekarz prowadzący pracuje w Bytomiu w szpitalu, mówił że generalnie poleca ale żebym się zastanowiła czy zależy mi na zewnatrzoponowym, bo nie wykonują. Nie byłam tam fizycznie, więc jeśli masz doświadczenie z autopsji to się kłócić nie będę, ale czytałam że zrobili tam jakiś konkretny remont i mają III stopień referencyjności, intensywną terapię noworodka, neonatologię i w ogóle bajery
W Bytomiu są dwa oddziały porodówki. Jeden komuna. Drugi po kapitalnym remoncie ☺️ jak się ma lekarza prowadzącego z Bytomia to trafia się na ten blok super po remoncie 😁 Niestety zawsze jest ryzyko, że może nie być miejsca i dadzą z musu na ten stary blok. Ale na to nic da się poradzić. Można zaplanować poród w super wypasionym szpitalu Katowickim, a w dzień porodu się dowiedzieć, że nie przyjmą bo brak miejsc 🙈
Dla mnie prywatna też spoko, z tym że sporo nas ślzaczek i chyba się boję że kogoś z pracy spotkam a narazie się ukrywam [emoji38]
Ja to samo. Jednak na fejsie są prawdziwe dane - imię, nazwisko, adres pracodawcy, zdjęcia i wszystko 🙄
Więc można mieć przypał, a na forum się jest anonimowym 😅 taka jest idea forum 😃
Grupy z miesiącami przyszłych mam są od zawsze na fejsie więc nie rozumiem idei pisania na forum i przechodzenia na fejsa 😃

Kolezanka rodziła parę miesięcy temu i dali ją na nowy blok. Jak tylko są miejsca to tam dają pacjentów 🤷‍♀️ a już tym bardziej jak się tam ma lekarza prowadzącego ;)
Ja też Rozważam Bytom ☺️
Największym atutem tego szpitala jest to, że mają 3 stopień referencyjnosci więc personel bardzo doświadczony w powikłaniach, zagrożeniach itp
Oprócz Warszawy ten szpital jako jedyny w Polsce robi np operację rozszczepu kręgosłupa w łonie matki. Więc mają wybitnych specjalistów ☺️

Hmm było Was tylko 7. No ale pewnie grupa się rozpadła. I te 7 osób to były osoby z parentingu.

W Bytomiu są dwa oddziały porodówki. Jeden komuna. Drugi po kapitalnym remoncie ☺️ jak się ma lekarza prowadzącego z Bytomia to trafia się na ten blok super po remoncie 😁 Niestety zawsze jest ryzyko, że może nie być miejsca i dadzą z musu na ten stary blok. Ale na to nic da się poradzić. Można zaplanować poród w super wypasionym szpitalu Katowickim, a w dzień porodu się dowiedzieć, że nie przyjmą bo brak miejsc 🙈

Ja to samo. Jednak na fejsie są prawdziwe dane - imię, nazwisko, adres pracodawcy, zdjęcia i wszystko 🙄
Więc można mieć przypał, a na forum się jest anonimowym 😅 taka jest idea forum 😃
Grupy z miesiącami przyszłych mam są od zawsze na fejsie więc nie rozumiem idei pisania na forum i przechodzenia na fejsa 😃
nieee tylko 7 nas było i wszystkie przenioslysmy się na fb interaz piszemy na fb. Na Listopadowych mamach. ;)

Ja też Rozważam Bytom ☺️

tylko taka grupa jest tam. Prywatna a nie po 400 tys osób. ;) tylko my. Ja swoje dziewczyny z pierwszej ciąży znam bardzo dobrze nie przeszkadza mi kompletnie że one wiedzą jak wyglądam gdzie mieszkam i znają moja cała rodzinę;)

reklama

Mnie zaczęło boleć podbrzusze tydzień później po planowanej dacie miesiączki. I tak pobolewa, czasem zakluje do dziś ( w poniedziałek mina 2 tyg od braku miesiączki ) zaczynam się tym trochę stresować bo czytam że u was takich dolegliwości nie było albo szybko ustały 🤔

Do góry